Selamlar, ben Emre. 1995, Samsun doğumluyum. Uzun yıllardır forum siteleriyle içli dışlıyım. 13 yaşımdan beri forum sitelerine ilgim var, onlarca foruma katkı sağlayarak, yönetiminde yer aldım. Piyasadaki en iyi seo uzmanlarından eğitim alarak, kendimi bu konuda geliştirmeye çalıştım.
Tilki.NET Açılış hikayesi
Geçmişte açtığım forum siteleri maddi yetersizlikler dolasıyla kapanmak zorunda kaldı. Yaklaşık 6 aydır yeni bir forum sitesi açmak için birikim yapıyordum. Bu işe tilki.net alan adını alarak başladım. Bu alan adını, 2020 yılında satın alarak, 2021 yılında geri sattım. Fakat alan adı hiç bir alan adı kulağıma bu kadar güzel gelmediği için alan adı sahibine ulaştım. Sattığımın üç kat fiyatını geri ödemek zorunda kaldım. Bu konuda pişman değilim.
Daha sonra xenForo lisansı, tema ve gerekli eklentileri satın aldım. Ayrıca kendine has bir tema arayüzü için Türkiye’de sevilen bir grafik tasarım firmasıyla anlaşma sağladım. Haziran 15 gibi, bir aksilik çıkmaz ise yeni tasarımımız aktif hale gelecek.
Webmaster forumu olarak açılan Tilki.NET ailesinde site kararlarını değerli üyelerimiz ile anket yoluyla paylaşarak vererek adil ve samimi bir ortam kurmayı hedefliyoruz.
Site adresi: https://tilki.net
Siz değerli forum sever arkadaşları aramızda görmekten mutluluk duyarız, sağlıcakla kalın. Mesajı telefondan yazdığım için yazım hatası varsa affınıza sığınıyorum. İyi forumlar dilerim.