Origin mükemmel şekilde yürüttüğü kampanyalardan faydalandık.TitanFall tam sürüm tanıtım amaçlı 48 saatligine kullanma fırsatı buldum.50gb gibi abartılmış bir oyun boyutu 1.5 gün indirme süresi ile rezaletin ötesinde bir durum görüntüleri sorarsanız bf3 crysis 3 10 basar.Üstelik düşük ayarlarda bile sıkıntı yapıyor.Zar zor 30 fps yakaladım en kötüde.
Oyuna giriş sıkıntılı oyuna girilmiyor desem yeridir nereye bassam bekliyorum liste yok karman çorman bişey bf3 crysis 3 hatta counterda bile liste var tıkla gir.10 yeri tıkladıktan sonra fareyi kırdıktan sonra sinirden oyuna girdi.Hopladım zıpladım geberdim geberttim tanka bindim tanktan indim şunu anladım videolardaki gibi değil.Oyundan atmasıda ayrı bir dert.
Benim şahsi fikrim bu bana bir hırs vermedi.Vallahi wolfteam bundan zevkli 2gb kurulum ekran kartı istemez bedava indir oyna..Bana göre para vermeye alınmaya deymez bir oyun.Bf3 ve crysis 3 aldıgı parayı hak ediyor çünkü çok zevliler.Tıkla gir.
Şimdilik size aktarıcaklarım bukadar.Bu benim oynama zevkim, sizde zevkler renkler degişebilir benim yorumlarıma bakıp oyunu almama düşündüyseniz hata edersiniz.Oynamadan karar vermeyin.
Okadar sinirlendim ki oyunu sildim ve gizledim gözüm görmesin diye.
TitanFall Notum (10 üzerinden) 5