TL-WN422G driver hatası Acil yardım lütfen

anteros24
24-05-2010, 17:56   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj

tp-link TL-WN422G  wireless adaptor vardı ISLETIM SISTEMIM XP SEVIS PACK 3
evde guzel guzel kullanıyordum ESKI DRIVERIYLA
sonra sıtesıne baktım yenı drıver cıkmıs oo dedım hemen eve gıdıp kurdum 
kurmaz olaydım bırden drıverı yuklerken tam system32 ıcıne atarken bıttı gozukup drıver yukleme hatası dıyor donanaım arada uzerınde carpı ısretı kaldırdım sıldım eskısını yukledım yenısını yukledım gızlı aygıt gosterden goster dıyıp dervırını kaldırdım bastan yukledım guvenlı modda yukledım

NEYAPTIM NE ETTIM YOK KARDES YENI DONANIM BULUN DU DIYOR DRVIRIN YERINI GOSTERIYORUM YUKLEMEYE BAASLIYOR TAM SYSTEM32 ICINE ATTI GIBI YAPIP DONANIM YUKLERKEN HATA OLUSTU DIYOR BITIP VE CARPI ISARETI

CALISAN DRIVERI BOZDUM YA COZEMIYORUM

USTALAR YARDIMMMMMMMMMMMM

anteros24
25-05-2010, 10:30   |  #2  
OP Taze Üye
3 mesaj

yardım eden yokmu:((

redsmoke
26-05-2010, 22:32   |  #3  
Taze Üye
9 mesaj

nasıl lanet bir cihazsa bu anlamadım gitti. interneti altına üstüne getirdim fakat v1 olanı için windows 7 64 bit driverını bulamadım ve ayrıca utorrent kullanırken felan sürekli mavi ekran hatası alıyorum yani anlayacağın bende senin gibi muzdaribim. kendi sitesinde olan driverlar vista için ve mecbur onları kullanmak zorundayım onlarda bir halta yaramıyor.

Son Düzenleme: redsmoke ~ 26 Mayıs 2010 22:33
anteros24
27-05-2010, 17:12   |  #4  
OP Taze Üye
3 mesaj

haklısın bende aldıgıma pısman oldum gercı parası bırsey deguılde sımdı sırf drıver sorunu yuzunden yenı bır tane almak sıtemıyorumkı ya yukarda yazsdım neyaptım ne ettım duzelmıyor yardım eden yokmu:(