TomTom'dan yeni navigasyon uygulaması!

CHIP Online
13-06-2013, 18:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Otomobillerinde bu cihaza sahip olan sürücülerin işi, bu yeni uygulama ile daha da kolaylaşacak!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/tom ... gulamasi_40870.html

TomTom, Parrot kullanıcıları için, Parrot ASTEROID market'ten yüklenebilen yepyeni bir uygulamayı sunuyor. Parrot ASTEROID tablete ve Parrot ASTEROID akıllı cihaza sahip sürücüler, araçlarında bulunan stereo ses sistemi yoluyla ve net duyulan sesli talimatlarla dünya standartlarındaki TomTom Navigasyon'dan faydalanabilecekler.


Tom Tom Mobil Başkan Yardımcısı Gerry Hinds, Parrot kullanıcıları için TomTom Navigasyon'un sunduğu bu yeni uygulama ile ilgili "TomTom, kullanımı kolay kaliteli navigasyon çözümleri sunmasıyla tanınır" dedi ve ekledi: "Parrot kullanıcıları artık ASTEROID Tablet ve Akıllı Cihazlar yoluyla en iyi navigasyon deneyimini yaşayacaklar."


TomTom Navigasyon uygulaması, Parrot'un geniş, uyumlu ekranı sayesinde sürüşü kolaylaştıran, hızlandıran ve stressiz hale getiren bir tasarıma sahip. Diğer uygulamaların aksine, TomTom uygulaması araç üstü haritalarda, şehir dışı seyahatlerde ilave dolaşım şarjına maruz kalmadan ve internet bağlantısı olmadan da her zaman kullanılabilir. 


TomTom IQ Routes'u da içeren bu uygulama, sürücülere en hızlı yolları ve en doğru varış saatlerini veriyor. Gelişmiş Şehir Kılavuzu ile sürücüler, zor kavşaklardaki geçişleri kolaylıkla görebiliyor. Aynı zamanda uygulama, navigasyonu daha da kolaylaştırarak araç hoparlörlerine doğrudan bağlantı yoluyla cadde isimlerini de okuyabilecek.

Tüm Konu: TomTom'dan yeni navigasyon uygulaması!

Kaynak: www.chip.com.tr