E8500 alırsın o zaman ne diyeyim daha, yazıcı olarakta hp'ninkilere bakarsın bütçene göre hangisi uyuyorsa.
Toplama bilgisayar yardım bekliyorum
http://www.vatanbilgisayar.com/productDetails.aspx?I_ID=29507
monitör olarak bunu alırsın hem uygun hemde sağlamdır.
anakart olarakta bunu al sana yeter boş ver cross filan, işlemciyi E8500 yap böyle fiyat epey iner ne dersin.
http://www.vatanbilgisayar.com/productDetails.aspx?I_ID=35379
anakarttan kıs çünkü cros filan yapmaya kalksan psu yetmeyecek yeni bi psu ve ekran kartı alacaksın zaten hepten daha çok para gidecek.
monitör 300 tl
Böyle birşey yaptım.Oraya gittim geri geldim,e8000 serisi yokmuş.bir de adam hd3870 vermeyte kalktı.dedi ki 4000 serisidnen daha iyi dedi.doğru mu?
bu sistem nasıl?
yok 4830 daha yalan söylemiş yada sallamış biraz bu şekilde hepsi varmı orda?
3780 dedi.saphire marka dedi.ben ati diye biliyorum modeli saphire.
hepsi var mı bilmiyorum.vatandan almayacağım.hepsi var mı bilmiyorum.sistem nasıl?oyunları kasmadan çalıştırır mı birkaç sene boyunca?ekran kartı güzel değil mi?
sen 4830 al bir kaç sene sena rahatlıkla yeter bu şekilde iyidir.
Bir de Vatan da bilgisayar gördüm de nasıl:
Ürün Kodu RX74
Açıklama
Menşei TÜRK MALI
Garanti 24
Stokta Bulunduğu Mağazalar Topkapı, Elmadağ, Bostancı, İzmir, Ankara, Bursa, Adana, Antalya, Konya, Kayseri, Batıkent, Avcılar, İnternet
Özellikler
CPU Teknolojisi Intel® Core™ 2 Duo
CPU Numarası E7400
CPU Hızı 2.8 GHz
CPU Bus Hızı 1066 Mhz
CPU Ön Bellek 2MB
RAM Kapasitesi 3 GB
RAM Tipi DDR2
RAM Bus Hızı 667 Mhz
HD Kapasite 500 Gb
HD Dönüş Hızı 7200 Rpm
HD I/O SATA II
VGA RAM 512 Mb
VGA Chipset Markası NVIDIA
VGA Chipset Modeli 9400GT
Ekran Boyu(inch) 19
Monitör Tipi LCD
Optik Sürücü DVD±RW Double Layer
Card Reader var
İşletim Sistemi Win Vista Basic Tr
INTEL CORE 2 DUO E7400 3 GB RAM 500 GB HDD 512/1024 MB 9400GT VISTA HOME B.
CREA 19" LCD MONİTÖR FİYATA DAHİL
1450 filandı.Ekran kartı nvidia.
eğer bu kadar açıklamadan sonra halen hazır pc'lere bakıyorsanız siz bilirsiniz o zaman bütün yazdıklarımı unutun ve gidin casper'in 1300 liralık pc'sini alın daha ne diyeyim ki
Hayır.Söylediğin özellikleri karşılıyor da.Ve de quad ve 19 monitör ve ramleri güzel.Anakart ve ekran kartı güzelse açısından sordum.Yoksa ben de bilyiorum,çok duydum hazır bilgisayarlarda dandik parçalar filan kullanılır.Özellikleri iyi geldi de,bizim konuştuğumuza benzeyen.
Bir de psu su yüksek olan kasa söyler misiniz?En az 500lik?Daha iyi olur herhalde.
Ahmet haklı hiç bakma bencede hazır pclere üzme ahmetimizide. Akasa Zen 520watt 230 lira civarıdır 520watlık psu ile
Bunun gibi olacak.Bazı sorularım var:
1- 500 psu olması mı gerekir yeni oyunlar için?Düşük psu alıp sonradan eklesek olur mu?Çünkü pahalı da bayağı.Olmazsa ne kadar psuluk alınmalı en az?
2-İstanbulda oturuyorum.Kadıköy,Avcılar filan merkez deniyor.Buralada nereyi önerirsiniz alışveriş için?İnternette nereyi önerirsiniz?Kredi kartını internette vermeyi güvenli bulamıyorum.
B u kadar şimdilik
Konu aÇmamak çin buraya yazıyorum,umarım görürsünüz:
Önerileriniz bekliyorum:
Bunun gibi olacak.Ama bu pahalı biraz.1400 civarı yapacağım da.
1-Geforce9400 nvidia ekran kartı daha ucuz.Bunu önerir misiniz?Güncel oyunları çalıştırma konusunda ati gibi olur mu yani crysis filan?
2- 500 psu olması mı gerekir yeni oyunlar için kasanın?Bu kasanın 450 gibi.Düşük psu alıp sonradan eklesek olur mu?Çünkü pahalı da yükke psular.Olmuyorsa ne kadar psuluk alınmalı en az?
3-İstanbulda oturuyorum.Kadıköy,Avcılar filan merkez deniyor.Buralada nereyi önerirsiniz alışveriş için?İnternette nereyi önerirsiniz?Kredi kartını internette vermeyi güvenli bulamıyorum.Siz ne dersiniz?Şu site
uygun mudur fiyat ve güvenilirlik açısından?
4-Monitörün çözünürlüğü ne olmalı?Çünkü bu monitör 300.Samsungtan başka da almak istemiyorum.Siz ne dersiniz?
5-İşlemci konusunda ne dersiniz?Uzun süreli kullanmak istiyorum da.Diğerlerinden kısıp 4 çekirdek mi yoksa ucuz olan çift çekirdek yani e700 800 mi dersiniz?
Teşekkürler.
1 asla o ekran kartını önermem hiç birişine yaramaz
2 Aldığın ekran kartına göre değişir biz zaten sistem toplarken buna dikkat ederiz.
3 O siteyi duydum ama pek garanti veremem fiyat için gigatek vatan iyidir.
4 iyi bir sistemde en az 22 inç olmalı
5 E8500 işini yıllarca fazlasıyla görür.
Kaptanos1 asla o ekran kartını önermem hiç birişine yaramazNvida geforce 9800 peki?
2 Aldığın ekran kartına göre değişir biz zaten sistem toplarken buna dikkat ederiz.
3 O siteyi duydum ama pek garanti veremem fiyat için gigatek vatan iyidir.
4 iyi bir sistemde en az 22 inç olmalı
5 E8500 işini yıllarca fazlasıyla görür.
32mb olur pek bir fark yoktur aralarında 10lira falan. Bu monitör en kötü olması gerekn monitö bir oyun sisteminde. 9800 olur fakat biraz pahalı ve anakart ati crosfire destekliyor. Eğer amd olarak istersen sistemi diğer parçalara daha fazla para ayırabilirsin