Bana Oyun İçin 5 - 6 Bin ytl lik Full Bir Sistem Yapar mısınız... hoparlör , monitor vs olacak
Toplama Bilgisayar Yardım..
ahmet79tamam şimdi bakıSağolasın Oyun İçin Olacak Beni Uzun Süre İdare Etsin Yeter Benim İçin
Musti01Sağolasın Oyun İçin Olacak Beni Uzun Süre İdare Etsin Yeter Benim İçevet üstteki sistem sizi uzun süre idare eder
rica ederim alırsan şimdiden hayırlı olsun, bu sistemle bütün oyunlaru full detay kasmadan rahatlıkla oynarsın.
erdem barışçok harika olmuş bu sistem bende olsa başından kalkamam güle güle kullan arkadaşım.evet bende kalkamam herhalde:)
ilerde slı yaparsa birde psu değiştirmesine gerek kalmaz normalde 700-750 yeterlidir ama bu kadar para vermişken işi baştan sağlama almak gerek
Güle güle kullan Allah hepmize 5 -6 bin tl lik pc nasip etsin :)
osmanefeGüle güle kullan Allah hepmize 5 -6 bin tl lik pc nasip etsin :)AMİNNNNNNN
Allahım bu ne hız ahmet allah razı olsun kardeş parçaları 2 günde anca takdım xD baka baka.sorum şu ahmet gta4 de full detayda aa açıkken kasıyor sence bu normal mi çözünürlük 1600 lü bişelerdi galiba onun dışında crysis de çok az takılıo diğer tüm oyunları kasmadan oynuyorum sence normal mi..???
http://www.fraps.com/download.php
fraps proğramını indirip kur bak bakalım oyunlarda kaç fps alıyorsun, saat'in yanında çalışır haldeyken oyuna gir ekranın sol köşesinde yazar.