Bir de 22 inch LG tv de bilgisayarı actıgımda bilgisayar ekranı tv ekranından daha küçük oluyor. yani bilgisayar ekranı olarak kullanılan alanın dışında siyah bölge oluşuyor. Tv ekranının tamamını nasıl kullanabilirim pc ekranı olarak. Umarım derdimi anlatabilmişimdir :)
Toplama PC 1500-2000 TL
kesinlikle onun bir yerden ayarı vardır biraz kurcalaman gereke bilir bilgisyardan çözünürlük kaç 1920x1080 mi ve ya kaç onu tvden ayarla bide ne tür kablo ile bağladın lg tv monitörüne onu göremden bişi sölemek zor kardeş bi sürü ayardan olabilir en güzeli pc girişinden bağlaman B
bide oyun moyun oynarken veya windowstayken mouse geriden gelme veya oyunlarda klavye mouse acık geç tepki verme gibi bişi de olursa tv olduğu için görüntü iyileştirme modları açıktır kapatman gerekebilir tvyi oyun yada pc modu vardır ona getirmen gerekebilir kurcalaman lazım
resimleri buraya yükleyip linkleri koyabilirsin
bide o test puanı nerden test edilme
ben i5 2310 işlemci, hd7750, 8gb 667mhz ram, ve 120gb ssd ile 3220 puan aldim. acaba ssd yüzünden mi dicem ama olamaz 1500 puan ssd için. heralde bir yerde sorun var. ben zaten programa fazla güvenmiyorum. hiçbir benchmarklarda kullanılmıyor. 3dmark 11, cinebench veya ugine heaven programlari daha iyi.
Görüntü ayarını 1600x900 yapınca tam ekrana sığdı. Teşekkürler.
test programı harddiske yönelik bi uygulamaysa ssd farkeder her bi program farklı şeyleri değerlendirio ya puanlara takılmamak lazım
önemli olan kullanıcı deneyemi
hadi hayırlı olsun kasa gerçekten çok güzel subwoferı biraz uzak koyarsen ii olur etkilebilir gerçi küçük bişeyde belli olmaz
şöyle oyunları fln oyna bakalım bi fraps açık kaç kare çıkıo oyunlarda
yüzde 30 indime dayanamadım bende aldım yakınddaa....
showbizar arkadaşın boardunun evo olanınıa aldım 50 tl daha fazlaydı manyak bi kart soğutucuları özellikleri 2. 16x crosfire slotu
board kendi kendine işlemciyi over cloc ektti freanksını artırıo osunu artıoro busunu artıoruo sonra stabilite teslerine tutuoyo 50 yüz mhz derken 4.3 e kadar çıktı hata verene kadar çıktı süperdi arkadaşın kasasının aynıs power sub olanının bkasası biraz küçüğü olanı aldım taşımam gerekçek benım ilerde ekstradan 2 fan taktım makına buz gibi ama yenı takılanlar çok ses yapıoyor onları boarddan kontrol edemiyorum boardun üzerinde biyere takma şansım yokmu aacaba elmas madeni yardım edebilcenmi birini iptal ettim çektim kablosunu .ok ses yapıo illa fan kontrolcusumu almak zorumdayım