peki diamondun önerdiği sistemde şu değişse daha iyi olcak diyebildin bişi varmı ve oynicam oyunda şu apb reloadedOynadığın oyun steamde bi ara bedava idi hala öyle mi bilmiyorum ben denemiştim o oyunun sistem gereksinimleri mininmum değil önerilen sistem gereksinimleri şu şekilde
core 2 quad q6600 - amd phenom 9850 quadcore
geforce 8800 GTS - radeon hd 3800
4 gb ramyani senin bu oyunu bu sistemle oynamama gibi bir durumun olamza çok basit grafiklere sahip bir oyun o hiç merak etme hiç bir sıkıntı yaşamassın
Toplama pc alıcam
ozaman ben diamondun sistemini alıyorum teşekkürler güzel oyun oynicamı düşünüyorum
ben bu sistemi pc hakkında bilgisi yüksek olan bir arkadaşıma sordum güzel ama yinede oyun için güzelbir performans sağlarmı dedi kafamı karıştırdı bana bi açıklarmısın
ben bu sistemi pc hakkında bilgisi yüksek olan bir arkadaşıma sordum güzel ama yinede oyun için güzelbir performans sağlarmı dedi kafamı karıştırdı bana bi açıklarmısıKardeşim senin oynayacağın oyunun 2 katını oynatır diamond'un önerdiği sistem. APB Reloaded'in sistem gereksinimleri :İşletim Sistemi: Windows vista 64 bit / 7 64 bit
İşlemci: 2.4 GHz Intel Core 2 Quad veya eşdeğer AMD x4
RAM: 4 GB RAM
Ekran Kartı: GeForce 8800 GT 512 mb veya amd eşdeğeri
DirectX: 9.0c
Sabit Disk alanı: 7 gb boş alan
Ses kartı: donanım hızlandırmalı ses kartı
Genişbant internet bağlantısı1. Öncelikle bu oyun işlemci olarak 4 çekirdek istiyor. Diamond'un önerdiği işlemci 6 çekirdek.
2. Oyun için gereken ram 4GB ama diamond'un önerdiği sistemde ki ram 8 GB
3. Ekran kartı olarak 512 mb ve directx 9 istiyor. Ama diamond'un önerdiği sistemde ki ekran kartı 2 Gb ve Directx 11.
Kafanda hiç bir soru işareti kalmasın. Bu oyunu hiç kasmadan ve takılmadan oynarsın.
saol kardeşim ozaman bu sistemi alıyorum hepinize teşekkür ediyorum umarım güzel bir performans sağlar
hımm ben ttnet kullanıyorum fibere geçicem sınırsız 10 mbps kullanıcam işletim sistemi olarakda windows 7 kullanıcam sence nasıl
10mbps güzelmi windows7 tamamda ultimate nasıl oluyor
genelde ben nete götürürm windows7 yaparlar ultimate ayrı bi fiyat gerektirirmi ve dahamı güzel
genelde ben nete götürürm windows7 yaparlar ultimate ayrı bi fiyat gerektirirmi ve dahamı güAyrı bir fiyat gerektirmez. Nete götürme, git bir bilgisayarcıya benim bilgisayarıma windows 7 ultimate kurulacak de o halleder. Windows 7 sürümlerinin ayrı ayrı özellikleri var.http://windows.microsoft.com/tr- ... ts/compare#T1=tab01 buraya bak anlarsın.
hımm saol bu sistemi alıcam ayrıca fiber internet ve windows7 ultimate kullanıcam son olarak güzel bir maus ve güzel bir online oyun tavsiyesi verebilirmisin şimdiden çok saol teşekkürler
valla ilk bi 8-9 tl lik alcam sonra 50tlye kadar bişey alabilirim
valla ilk bi 8-9 tl lik alcam sonra 50tlye kadar bişeyFRISBY FM-930K USB SİYAH OPTİK MOUSE 9 TL
Online oyun olarak fikrim yok. İnternetten araştırırsın.
artık sorucak bişeyim kalmadı herşeyi öğrendim çok yardımcı oldun saol allah razı olsun
ben bu sistemi pc hakkında bilgisi yüksek olan bir arkadaşıma sordum güzel ama yinede oyun için güzelbir performans sağlarmı dedi kafamı karıştırdı bana bi açıklarmısıFX6300 ve HD 7850 ile hemen hemen full ayarda oynarsın 1920 x 1080p üzerinden. Efeklerin hepsini full yapma yine daha akıcı oyun performansı alırsın.
hımm saol bu sistemi alıcam ayrıca fiber internet ve windows7 ultimate kullanıcam son olarak güzel bir maus ve güzel bir online oyun tavsiyesi verebilirmisin şimdiden çok saol teşekküKullanacağın Windows 7 64 bit olsun dikkat et yoksa ramların hepsini görmez. Çok kişi yaşıyor bu sorunu. Zaten 32 bit kuran olursa bilgisayardan anlamıyor demektir. Şimdiden uyarı.
Diamond önerdiğin sistemi alıcaktım fiyatlar inanılmaz yükseldi napıcam