S.a. Arkadaşlar bu özelliklrde bi pc topluyorum fiyata göre iyi mi parçalar (anakart işlemci ekran kartı vs) birbirine uyumlu mu bi sıkıntı çıkar mı
[url=<a href=][/url]">
Bu özelliklerde demişsin de özellikleri yazmamışsın :) neyse. Buradaki sihirbazı kullanabilirsin. Seçtiğin parçalara göre uyumsuz olanları listelemez.
Resmi eklemeyi unutmuşum ekledim bakabilirsin ekran kartını r9 380 ile değiştir diyenler oldu bu fiyata daha uygununu bulabilir miyim
Resmi eklemeyi unutmuşum ekledim bakabilirsin ekran kartını r9 380 ile değiştir diyenler oldu bu fiyata daha uygununu bulabilirR9 380 ile arasında ortalama 200 tl ye yakın bir fark var bu farkı göz ardı edersen tabiki de R9 380 derim. Yalnız MSI nin ürettiği olsun soğutucusu daha kaliteli diye biliyorum.
iyi gibi sanki ama bir 128 gb ssd al sistemi ona kur çok hızlı olacak 200-250 TL arasındadıKatılıyorum. SSD çok iyi bir seçim olur fakat bildiğim kadarıyla SSD ler normal HDD lere göre elektrik kesintisinden daha çok etkileniyor o konuda hassaslar. SSD tercih edilecekse sisteme güzel bir UPS eklemek lazım. UPS konusunda da tunçmatik markasının ürünleri kaliteli.
Sistemi bu şekilde değiştirdim hdd wd mi seagate mi ilk resim daha iyi diyenler oldu sizce nasıl ?
SSD almayacaksan HDD yi bununla değiştir daha performanslı olur. Sepet toplamı 2261 olan sistem iyi
Şimdilik ssd almayı düşünmüyorum ilerde olursa alabilirim hdd yi senin dediğinle değiştireceğim monitör olarak 2. resimdeki veya aynı özellikteki aoc marka almayı düşünüyorum. webdenal güvenilir mi ordan alacağımda
Monitör farketmez senin seçimin de iyi aoc de tercih edilebilir. Webden aldan daha önce alışveriş yapmadım o yüzden nasıldır güvenilir midir bilemiyorum.
verdiğin linkteki hddyi göremiyorum (otomatik olarak app.medyanetads.com adresinden yönlendirme yapması ve internet explorerda o siteyi engellemiş olmam) ancak muhtemelen bir sshddir ve tabii ki bir sshd herhangi bir hdd den daha hızlıdır. (linki göremiyorum tahmin ettim)
verdiğin linkteki hddyi göremiyorum (otomatik olarak app.medyanetads.com adresinden yönlendirme yapması ve internet explorerda o siteyi engellemiş olmam) ancak muhtemelen bir sshddir ve tabii ki bir sshd herhangi bir hdd den daha hızlıdır. (linki göremiyorum tahmin ettim)Seagate Desktop SSHD 1TB 3.5" 7200RPM + 8GB Hybrid SSD Sata 3.0 64Mb Sabit Diskhepsiburada da
Son Düzenleme: ihalilcoban ~ 27 Kasım 2015 18:52
evet bir sshd imiş :)
http://hizliresim.com/m776V4
DÜZENLEME: Linki görebildim ancak önceki kişi mesajını yazarken ben de yazıyordum bu yüzden sonradan gördüm eğer benim durumumda olan varsa boşluğu birleştirsin: http://www. hepsiburada.com/seagate-desktop-sshd-1tb-3-5-7200rpm-8gb-hybrid-ssd-sata-3-0-64mb-sabit-disk-st1000dx001-p-BD304461
birde anakartın önünde usb 3.0 girişi var mı yoksa h81 m plus modelinde miydi o