Kim nerede götürüyor malı o kadar berbat ki durum anlatamam 3-4 büyük şirket ufacık parça senelerdir 65$ gibi bir fiyattı aynı senin mantığınla hareket etti 35$ a kadar düşürdüler 2 firma anlaşmadan çekildi diğer ikiside 30 a kadar düşürdü şimdi düşüren firma berbat halde gerçekçilik buysa buyur budur yukarıda işler berbat aşşağıda nasıl olmasını bekliyorsun
Toptan donanım ürünleri vs
Raxx36Kim nerede götürüyor malı o kadar berbat ki durum anlatamam 3-4 büyük şirket ufacık parça senelerdir 65$ gibi bir fiyattı aynı senin mantığınla hareket etti 35$ a kadar düşürdüler 2 firma anlaşmadan çekildi diğer ikiside 30 a kadar düşürdü şimdi düşüren firma berbat halde gerçekçilik buysa buyur budur yukarıda işler berbat aşşağıda nasıl olmasınıne yapalım yani birileri bööyle oldu diye bizde böylemi olacağız karaları bağlayıp ağlayalımmı?
Karadenizde gemilerimiz batmadı yaaSon Düzenleme: Hallederiz_87 ~ 11 Ocak 2009 23:45
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,706 mesaj
Senin birileri dediğin alt firmaları senin arayacağın şirketler düzeyinde olan şirketler :=)
Raxx36Senin birileri dediğin alt firmaları senin arayacağın şirketler düzeyinde olan şirketler :=)neyse
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,618 mesaj
kardeş Ankara demişsin de ben Ankaradaki piyasayı bilmiyorum, Adana da yaşıyorum..
burada her köşe başında bi bilgisayar dükkanı var.. hepsi tektek kapatıyor, millet bilmediği işe soyunuyor. ya berber bile cama "format atılır 10 ytl" yazmış.. hoş sen satacaksın ama.. dev firmalarla baş etmek çok zor. bu işn cılkı çıktı.. vazgeç.. ***saygılar***
01apachikardeş Ankara demişsin de ben Ankaradaki piyasayı bilmiyorum, Adana da yaşıyorum..Kardeş ben İşletmenim az buçuk Bilg. bilgim var
burada her köşe başında bi bilgisayar dükkanı var.. hepsi tektek kapatıyor, millet bilmediği işe soyunuyor. ya berber bile cama "format atılır 10 ytl" yazmış.. hoş sen satacaksın ama.. dev firmalarla baş etmek çok zor. bu işn cılkı çıktı.. vazgeç.. ***saygılar***
"Bazı şerefsiz haysiyetsiz kişiler" yazıyor işte cama ne yapacaksın karıncanın ekmeğine talip oluş çakal çukal takımı
konuyu okuyup ondan sonra yazsaydın işimiz firmayla değilSon Düzenleme: Hallederiz_87 ~ 12 Ocak 2009 00:23