Torrent için port açmam lazım onun için de
Başlat>ÇAlıştır>ipconfig yazınca siyah cmd cıkıor hemen kayboluor ne yapmam lazım ??
Torrent için port açmam lazım onun için de
Başlat>ÇAlıştır>ipconfig yazınca siyah cmd cıkıor hemen kayboluor ne yapmam lazım ??
LÜTFEN ACİLLLLL YARDIM LAZIMMMmmmmmmmmmmmmmmm
bağırarak yazma!yazını küçült :)
boş cevap yerine yardım edecek yok mu?
nasıl yapcam mümkünse resimli anlatırmısnıız?
En kolayı modem. Modem paneline girince NAT ayarlarından yapabilirsin ayrıca internette yığınla port açma sitesi var marka ve modelini giriyorsun ona göre resimli anlatım ekrana geliyor. Daha önce sık kullanılanlarımda vardıda format attım gitti. :)
boş değildi o cevap ama neyse :))
boş değildi o cevap ama neyse :))Aldırma sen bunlara adam olmayı hala öğrenemediler sadece menfaat için buradalar. Profili 17 yaşında gösteriyor aslında foruma üye olurken kimliğinde yazan doğum tarihi değilde akıl yaşına göre almalılar.www.portacmak.com
Gerekli dökümanlar ve resimli anlatımlar : http://www.ezberim.com/resimli-p ... port-acmak-resimli/
Bidahaki seferede sana yardımcı olacak arkadaşlara daha usturuplu ve saygılı davranırsan sevinirim kimse kimseye burda yardım etmek zorunda değil kişinin insafına kalmış. O kişi sana yardım ediyor ya da yararına olacak birşey söylüyorsa saygın duyman gerekir. Ayrıca bu yazdıklarımı 'emir' olarak algılama sadece rica.
Son Düzenleme: Atilla Sarıtaş ~ 24 Haziran 2010 19:24
ben kendisinden de küçüğüm ama saygılı olmasını söylemek zorundaydım,zaten forum gün geçtikçe mahvoluyor :((
yanımda durduğun için sağol Atilla arkadaş.sen yine de gerekli dökümanı vermişsin.