Arkadaslar elimde arena-tr davetiyesi mevcuttur. elinde bitturk.net davetiyesi olanla rbenimle iletişime gecerlerse sevinirim. takas yapabiliriz. simdiden tsk ederim
Torrent davetiye takas (bitturk.net istiyorum)
kardeş elimde 3 tane turktorrent davetiyesi 1 tane bittürk 1 tanede leechturk davetiyesi var ama kimseye vermeyi düşünmüyorum başkası yüzünden atılmayı istemem. ayrıca o arena tr olacak yerdede hesabım vardım adamlar ratio yüzünden attı beni arena tr nin sadece adı var bi cacık olmaz arena tr den adamlar altınları 20-30 gb lık dosyalara veriyor diğer herşey normal değerlendirilior yani arena tr sana diyorki arkadaş burada kalmak istiyorsan 20-30gblık dosyaları indir ve uzun süre seed et peki işime yaramayacaksa niye indiriyim? şu türkiyenin en sağlam torrenti bittürk ama kalite ve server gücü açısından turktorrentbiz eskiden leechturk iyiydi ama son zamanlarda onlarda içerik olarak iyi olsalarda artık sıkıntılı biryer.
ya bende turkttorent.biz ve bitturk.net e davetiye ariyorum 2 siteye ama bi turlu bulamadim. arena-tr de biraz dedigin gibi ama bende zaten bende ratio sorunu olmadigindan suan icin pek onemli bumuyorum kendiş acimdan:D ayrica bu bahsettigim 2 sitenin davetiyelerini nasil bulacagima caba ?
bende turktorrent. biz davetiye var.. arena yada leechturk davetiye arıyorum indirdiğim film dizi ve oyun ben upload felan yapmıyorum arkdaşlar.. elinde olan varsa çok sevinirim.. zamunda sıfır üyelikte var elimde..