TOSHİBA A500 S6985 ARKADAŞLAR BU MODEL BİLGİSAYARIN WİNDOWS 7 64BİT SÜRÜCÜLERİ LAZIM EKRAN KARTI TAMAM DİĞERLERİ LAZIM BAKTIM BULAMADIM....
YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM.....
toshiba a500 s6985 yardım
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
159 mesaj
Son Düzenleme: EREN_58 ~ 09 Ağustos 2010 10:10
Yıllanmış Üye
311 mesaj
http://www.csd.toshiba.com/cgi-b ... in.jsp?soid=2455564
Burada Before Installing Windows 7 başlığında 4 nolu madde ve After Installing Windows 7 başlığında 2 nolu madde
İlki bios güncelleme için 2. si driverlerı indirebilmen için.<
Son Düzenleme: noleafclover ~ 09 Ağustos 2010 10:36
OP Yıllanmış Üye
159 mesaj
2 cisini yükledikten sonra otomatik mi indiriyor ondan sonra driver ları
Son Düzenleme: EREN_58 ~ 09 Ağustos 2010 10:47
Yıllanmış Üye
311 mesaj
2 cisini yükledikten sonra otomatik mi indiriyor ondan sonra driver larıÖncelikle toshiba kullanıcısı değilim bu sebeple söylediklerimde küçük hatalar olabilir.
Senin bilgisayarın üzerinde direk windows 7 ile gelenlerden olmadığı için yükseltme programına dahil.Bu yüzden bu tip makinalarda direk windows 7 driverlarını indirime sunmak yerine bir yükseltme yöneticisi oluşturmuşlar anladığım kadarı ile bu senin modelini tesbit ettikten sonra uygun sürücüleri toshibanın sunucularından indiriyor.Eğer olmazsa yapacağın, kendi donanımını doğru tespit etikten sonra eksik driverlarını yine a500 ama daha sonra çıkan ve windows 7 yüklü gelen modellerde araman tamamen atıyorum;
Örneğin senin makinanın ağ kartı atheros xxx modelidir de üst model bir a500 aynı kartı kullanıyordur onun sürücüsünü indirirsin.Biraz zahmatli olur ama bütün sürücüleri bu yolla bulabilirsin sanırım.