arkadaşlar merhaba ben yaklaşık 14 ay önce toshiba l505-10x model laptop aldım. normal şartlarda fan gürültüsü olmazdı ve sadece oyun oynarken hafif bir ses çıkarırdı . ancak son zmanlarda sürekli fan sesi geliyor ve bazen hem çok ısınıp hem de çok gürültülü çalışıyor. bu sorunu halletmeme yardımcı olabilecek arkadaş warsa sevinirim. nasıl çözümlerim bu olayı. teşekkürler...
toshiba fan sorunu
fanı TEMİZLE ondan ısınıyo ve çok ses çıkarıyo
orn: süpürgeyle çek
elektrikli süpürge ters akım yaratıyor diye okumuştum internetten.
Fanın önü tamamen kapanmıştır şimdi onun , bizde de ayı sorun vardı içini açtık , sünger gibi birşey vardı fanın önündeki boşluğun şeklini almış , biz toz gelmesin diye filtre koymuşlar sandık , elimi bi atarım ki toz birike birike 1-2 cm kalınlıkta tabaka oluşturmuş :) hava geçer mi şimdi oradan .. Fan o yüzden çalısıyor. Garantiye ver temizlesinler zira sen içini açarsan garantisi biter.
hocam servise götürdüm bugün adam hava bastı içinden baya toz çıktı :)) biraz mutluluk yaşıyorum şu an :))
Ya işte Casper olsa sorun olmaz dı :) Almayın şöyle adi markalar diyorumm :P
Toshibanın kendisi başlı başına sorun zaten yemişim fanını. Bilip bilmeden alırsınız Toshibanın dandik laptoplarını sonra da başınız böyle ağrır işte. Dışını süsleyip, allayıp pullayıp iteliyorlar millete.toshıba yı kotuluyen arkadasım sen hıc toshıba kullandınmı,ıcındekı malzemelerden haberın varmı, emınım kı suan elınde casper notebook vardır onlada toshıbaya laf atıosundur.Lutfen arkadaslar bır markayı kotulerken dıkkat edelım :)
toshıba yı kotuluyen arkadasım sen hıc toshıba kullandınmı,ıcındekı malzemelerden haberın varmı, emınım kı suan elınde casper notebook vardır onlada toshıbaya laf atıosundur.Lutfen arkadaslar bır markayı kotulerken dıkkat edelım :)Evet bir markayı kötülerken dikkat edelim de sen bu sözü söylemeden bi önceki cümlede casper i kötülemiyor musn ?
pc dunayasinda toshibalar tank diye gecer, casperlerse soylicek kelime bulamiyorum, simdiye kadar elime 1000 askin laptop gecti casper kadar dandik bir marka gormedim ne destegi destek nede kullandiklari parcalar cinde clevo adli firmaya yaptirdiklari 3 sinif magzemelerden bu kadar olur :) Sozde turk maliymis(100 % cin) siz bide servislerle istirtaba gecip bios guncellemesi isteyin bakalim ne cevabi alicaksiniz :)