toshiba l10 bilgisayarda wireless sorunu

HPQ-User
19-03-2010, 22:25   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

MaLy90 sormuş:
Laptop'ım ile ethernet kablosu yoluyla modeme bağlaninca sorunsuz ve hızlı bir şekilde internete bağlanabiliyorum.fakat wireless yoluyla ayni modeme bağlandiğimda bağlanti ara ara kopuyor ve çok yavaş oluyor.tarayıcı olarak google chrome kullanıyorum ve herhangi bir adrese girmeye çalıştığımda ya da linke tıkladığımda,üstte sekme başında sayfanin yüklendiğini gösteren daire saat yönünde dönmesi gerekirken bir süre ters yönde dönüyor sonra olmasi gerektiği şeklde dönmeye başlayip sayfayı yüklüyor..tabi yavaş..en son driver ı yükledim,laptop'a farkli bir wireless kartı taktım,format attim ama sorunu çözemedim.diğer laptop'dan sorunsuz bir şekilde bağlanabiliyorum.diğer laptop'ım sony vaio.ona da windows7 kurduğumda wireless ile bağlaninca ayni sorunla karşılaşmıştım.yine chrome da sekme başndaki daire ters yönde dönüyordu bir süre..daha sonra driverı değiştirince sorunun çözdüm.şimdi toshiba laptop'ıma ne yapmam gerekiyor.

Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
Toshiba L10-102

İşlemci : Intel Centrino Mobil Teknolojisi, Intel Pentium M işlemci725 ( 1.60 GHz ) - 400 MHz FSB, 2 Mb ön bellek
İşletim sistemi : Windows XP Home (TR)
Ekran : 15” XGA TFT display (1024 x 76
Chipset : Intel 855 GME, 16-64 MB DDR Video RAM
Hard Disk : 40 GB
Sistem Hafızası : 256 MB DDR RAM, Maximum: 1,024 MB (1 GB)
Sürücü : CD-RW / DVD-ROM
İletişim : Ethernet LAN 10/100, Uluslararası V.90 Fax/Modem (V.92 ready)
Kablosuz iletişim : Wireless LAN (802.11 b/g)

İnternet Tarayıcı: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; en-US) AppleWebKit/532.5 (KHTML, like Gecko) Chrome/4.1.249.1036 Safari/532.5