Arkadaşlar elimde win7 cd'si var.. Bunu toshiba laptop'uma yüklemek istiyorum fakat laptopun kendisinde bulunan yazılımlar araçlar silinicek bunları nası tekrar yükleyebilirim? mesela bluthooth özelliği, toshiba tempro uyarıları, face recognation yazılımı gibi.? Laptopta vista home premium yüklü, satın aldığım win7'de ultimate onuda belirtiyim..
Toshiba Laptop'a win7 yüklemek..
http://eu.computers.toshiba-euro ... ad_drivers_bios.jsp adresinden gerekli driverları sitesinden indirebilirsin...
Aynen ben de şu an senin yapmak istediğini düşünüyorum ama gözüm yemedi :) çünkü çok fazla driver program vs var.hatta bi akşam elimde win7 dvd si önümde bilgisayar çok düşündüm ama şimdilik beklemedeyim.arkadaşın verdiği sitede toshiba gerekli tüm driverları yayınlamış ama birkaç program eksik.onların da vista için olanları yüklenebilir.
Wala benimde 1 haftam düşünmekle geçti ama sonunda yükledim şu an Resmi olarak win7 işletim sistemimi kullanarak burda yazıyorum=) birazdan driverları yüklemeye başlıcam ama bu çıplak haliyle bile gerçekten tertemiz çalışıo.. Kesinlikle tavsiye ederim.. ayrıca toshiba müşteri hizmetlerinide aradım ordaki bayanda aynı siteyi söyleyip sorunsuzca kurabiliceğmi söledi..
ayrıca elinde uyumlu win7 warsa örneğin vista home pro kullanıosan ve elinde win7 home pro cd'si varsa silip baştan kurmak yerine direk yükseltme seçeneğiylede yükeleyebilirsin uğraşmana gerek kalmaz benim gibi:) bende vista home pro war ama win7 ultimate aldım o yüzden uraşıorm böle xD
Ama upgrade yapmak çok sağlıklı olmuyor.forum bu tür yükseltme yapıp da verim alamayanlarla dolu.en güzeli temiz kurulum.ayrıca düşünmemin bir sebebi de henüz lisans satın almamış olmam :) 120 gün test süresi var ancak 120 gün sonra almazsan tekrar vistayla uğraşmak istemiyorum :)
oda doğru win7den vistaya dönmekte attan inip eşeke binmek gibi:)
size bi not daha: win7'nin laptopla ilgili yüklediği otomatik güncelleştirmeler
ATI Technologies Inc. driver update for ATI Mobility Radeon HD 3400 SeriesTOSHIBA - Other hardware - TOSHIBA x64 ACPI-Compliant Value Added Logical and General Purpose Device
Ricoh Company driver update for Ricoh xD-Picture Card Controller
Microsoft driver update for Realtek RTL8102E/RTL8103E Family PCI-E Fast Ethernet NIC (NDIS 6.20)
Intel driver update for Intel(R) WiFi Link 5100 AGN
Synaptics - Input - Synaptics PS/2 Port TouchPad
---------------------------------------------------------
bunun dışında bluethooth driverı
realtek sound driverı yükledim
dvdplayer check ettim oda güncel
dahada aranıorm var bişiler daha ama çok gerekli mi karar veremedim:)
linkte tam olarak bu
http://eu.computers.toshiba-euro ... &page=2&startPage=1
evet bütün güncellemeleri yükledim.. son olarak toshiba valued added package yükledim buda tüm toshiba araçlarını içerisinde bulunduran yazılım.. herşey vistadaki gibi oldu tek farkı daha iyi bi işletim sistemine sahip olmam :) win7 rule!
Ama upgrade yapmak çok sağlıklı olmuyor.forum bu tür yükseltme yapıp da verim alamayanlarla dolu.en güzeli temiz kurulum.ayrıca düşünmemin bir sebebi de henüz lisans satın almamış olmam :) 120 gün test süresi var ancak 120 gün sonra almazsan tekrar vistayla uğraşmak istemiyorum :)Deneme amaçlı Win7 kullanacaksan Vistaya dokunmana gerek yok. İyice araştır...
Hayiri günler.Ben TOSHİBA A350-22Z dizüstü bilgisayarımda windows vista home premium yüklü.Ben windows 7 ultimate yükseltmek isityorum.Ben bilgisayarıma kendim format atip windows 7 yi yüklesem garanti kapsamindan çikarmı.Acil yardim ederseniz sevinirim.