toshiba markasına yakışmayan servis hizmeti

eminakburak
17-05-2009, 11:16   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj

MERHABA ARKADAŞLAR

TOSHİBA A 200 23 U LAPTOPUM VARDI YAKLAŞIK 60. İŞ GÜNÜDÜR TNB BİLGİSAYAR DA KLAVYE ARIZASINDAN DOLAYI YATMAKTADIR SİZ SİZ OLUN EN ADİ MARKADAN ALIN YİNEDE TOSHİBADAN ALMAYIM 60 İŞ GÜNÜ OLMUŞ BİR LAPTOP İÇİN ARAMA ZAHMETİNDE BULUNMUYORLAR FATURAM ŞİRKET ADINA KESİLDİĞİ İÇİN DE DEĞİŞİM HAKKIM YOKMUŞ YAPMAYIN BENİM LAPTOMU DİYE ARIYORUM GERİ GÖNDERİN DİYORUM PARÇAYI ALMANYAYA GÖNDERDİK DİYORLAR TOSHİBA MARKASINA YAKIŞMIYOR BU İŞLERİ BECEREMİYORSANIZ YAPMAYIN

ALMAYIN ARKADAŞLAR ALMAYIN

Fatih_ARMAĞAN
17-05-2009, 11:20   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
2,804 mesaj

hakkınızı arayın Bu toshiba ile ilgili bir konu olmayabilir ordaki personel hatasından kaynaklı olabilir. bu şekilde markayı önyargı ile sinirlenmeyin. bende toshiba dan oldukca Uzak durmaya çalışan birisi olarak.

hakkınızı sonuna kadar arayın şirket yetkilileri ile görüşün sonuçta fatura ile hiçbir ilgisi yok garantisi var se sizden kanakli bir sorun değil ise  38 iş gününde yapılmak zorunda arayın tüketici haklarını şikayet edin. boşunamı var bu kurumlar. öylede güzel yardımcı oluyorlarki.

böyle bu tip şeyleri sadece forumlarda yazı olarak bırakırsanız bu işlemler böyle sürerr gider.

Saygılar.

Kaya Erdoğdu
17-05-2009, 14:32   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,281 mesaj

Toshiba MArkasını şikayet etmek veya şikayetlerini okumak için

elektronik eşya almadan önce buradaki konuları okur ona göre tercih yaparım

Süleyman.
17-05-2009, 15:41   |  #4  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
16,587 mesaj

Teknik servis rezaletleri her yerde. Ve çoğunlukla bu markadan veya firmadan değil, bizden, bizim insanımızdan kaynaklanıyor; uyanıklık, üçkağıtçılık vs... Ne demek şirket olduğu için değiştirme hakkınız yokmuş. Bunu söyleyenin şerefsizliği o. Gerekirse bir avukatla görüşün ve gerekirse dava açın. Ama genellikle, ve haksızlar ise, bir avukat onları aradığında yelkenleri suya iner. Sonuna kadar hakkınızı arayın.