Yiğenim bu sene makine mühendisliğini bitirdi ve okula başladığı günde mezun olduğun gibi bilgisayarın benden demiştim araştırmalarım sonucu L855-188 modelini buldum hem i7 hemde ekran kartlı olması ona yeterli olacaktır diye düşünüyorum diğer yandan da apple mac mi alsam diye karar veremedim mac de de ME665LL/A modeli dikkatimi çekti fakat çok fiyat farkı var sizce bu bölümde okuyan birisi için böyle bir model mi almalıyım düşüncelerinizi bekliyorum..
Toshiba mı ? Apple MacBook Pro mu?
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 34
417 mesaj
eğer grafik programları ile uğraşmıyorsa gerek yok bence
asus n56vz serisi size uygun olacaktır.
https://www.notebookadresi.com/asus_n56vz-s4283h_16gb_notebook
Yiğenim bu sene makine mühendisliğini bitirdi ve okula başladığı günde mezun olduğun gibi bilgisayarın benden demiştim araştırmalarım sonucu L855-188 modelini buldum hem i7 hemde ekran kartlı olması ona yeterli olacaktır diye düşünüyorum diğer yandan da apple mac mi alsam diye karar veremedim mac de de ME665LL/A modeli dikkatimi çekti fakat çok fiyat farkı var sizce bu bölümde okuyan birisi için böyle bir model mi almalıyım düşüncelerinizi bekliyorum..Apple alınacağına 2 tane canavar laptop alırsın. Toshiba olanıda boşver bütçene göre daha iyi bir marka seç.