s.a. bi hata yaptm toshiba a350-216 PSAL6E notebookuma cye format atıp xp kurdum. driver sorunları nedeni ile tekrar hdd de olan vistayı kurmak istedim ancak f8 e basınca toshibanın onarma seçenekleri yerine xp nin açılış seçenekleri geliyor. harddiskimde D de HDDReovery mevcut ancak Cdeki boot klasörüm silindi. ne yapmam lazım tekrar vistayı kurabilmem için? yada xp sürücülerini bulabilir miyim toshibanın kendi sitesinde xp sürücüleri yok. tşkler
toshiba notebook format, hdd recovery açamıyorum
win7 bulup, kur. Muhtemelen bütün driverlarını bulacaktır. Bende de Toshiba A200-1VL var tüm driverları otomatikman yüleniyor
win7 hiç kullanmadım. vistadan memnun değildim ancak win7 iyi diyenler var. oyun ve uygulamalar için win7 nasıl? tahminim vistadan kat kat iyidir heralde. tşkler bu arada
evet daha iyi. Bende de vista kurulu gelmişti bilgisayar win7 çıkınca onu kurdum dahada rahatladı bilgisayar. 32bit Win7 Home Premium olanını kurarsan yeterli olacaktır, ultimate kurmana gerek yok.Ben oyun olsun program olsun hiç sorun yaşamadım sanırım sende yaşamazsın.
teşekkür ederim kardeş yorumların için. en iyisi dediğin gibi 7 ye geçmek.
Evet Windows 7 gerçekten çok optimize bazen o kadar program,site açıkken bile cpu ısısı 50'yi bulmuyor.Vista kullanırken normal video izlerken bile cpu ısısı 60'a kadar çıkabiliyordu.
brav000 bu arada foruma hoşgeldin yenisin galiba.
hoşbulduk. evet ;) buradan öğreneceğimiz çok şey var