Toshiba Vista Driver Bulunmaması

alican54
03-10-2009, 12:42   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
10 mesaj

Merhaba ben Toshiba Satellite L20 Psl20E Kullanıyorm ve toshibanın kendi sitesinde yani burada           http://eu.computers.toshiba-euro ... ad_drivers_bios.jsp notebook umun bütün özelliklerini dogru yazıyorum ve sisteme windows vista 32 bit yapıyorm. Win 7 için xp driverların bi kaçı olmuyor mesela display driverı vistada yok bulamıyorm nereden bulacam ben bu driverı acaba bi yardım edermisiniz.Bide İşlemci'm intel pentium M processor 1.73 GHz bi işe yararmı driver bulmam için çok teşükkür ederm

NaMa
03-10-2009, 13:05   |  #2  
Yıllanmış Üye
188 mesaj

atinin sitesinden normal radeon surucusunu indir sonra http://www.driverheaven.net/modtool.php bu siteden indirdiğin sürücüyü modifiye et kur modifiyeden önce disable uac falan var o secenegi tikle res at öle yap

alican54
03-10-2009, 13:14   |  #3  
OP Taze Üye
10 mesaj

Ati nin sitesine girdim ama sürücünün serisini bilmiyorm ne yapmalıyım ve ben everest programı kullanıyorum orada sürücü  Intel 82915GM Graphics Controller 0 bu modeli gösteriyor çok karmaşık oldu şimdi kendi toshiba sitesinde bi ati bide intel driverları war intelde hata veriyor atide bişey olmuyor

Son Düzenleme: alican54 ~ 03 Ekim 2009 13:21
NaMa
03-10-2009, 13:53   |  #4  
Yıllanmış Üye
188 mesaj

atellite L20-100Parça Numarası : PSL20E-01101CH3Anahtar Özellikler- Mobil işlemci performansı ve olağanüstü ekonomik fiyat için Intel® Centrino™ mobil teknoloji veya Intel® Celeron® M işlemciyle güçlendirilmiş şık ve antrasit tasarım- ATI Radeon® Xpress 200M veya Mobile Intel® 915GM grafik kartı ve yeni seri ATA HDD (belirli modellerde) arabirimin sunduğu geliştirilmiş güvenilirlik ve hız sayesinde daha iyi ses, dijital video ve iletişim olanaklarından yararlanın- 15" XGA TFT ekranın yanı sıra zengin ses özelliği için SRS® TruSurround XT™ teknolojisi (belirli modellerde) tek dokunuşlu CD/DVD/MP3 oynatıcı denetimi için multimedya düğmeleri ve etkileşimli oyunlar, sunumlar veya film izlemek için TV çıkışı bağlantı noktası- Kablosuz ve kablolu ağ bağlantılarını kolaylıkla yönetmek için Toshiba'nın ConfigFree™ yazılımı ve sezgisel bilgi yönetimi için Microsoft® Office OneNote 2003™ sayesinde, tüm özelliklere bir arada sahip olmanın verdiği rahatlığın tadını çıkarın- Kablosuz LAN 802,11b/g (belirli modellerde), modem, Ethernet LAN, 3 USB bağlantı noktası ve bir PC Kart yuvası sayesinde kesintisiz bağlantının avantajlarından yararlanın

https://a248.e.akamai.net/f/674/9206/0/www2.ati.com/drivers/9-9_vista32_win7_32_dd.exe
bu driver indir kurulum ekranı geldiğinde kapat sonra ilk msjımda belirttim mobilty modderla modifiye et c:/ati klasorunu sonra tekrar c:/ati klasorune git setupa tıkla
modifiye etmeden uacyi kapat

Son Düzenleme: NaMa ~ 03 Ekim 2009 13:56