TP-Link, 2024'te Yeni Çözümlerini Tanıtıyor

TP-Link Türkiye
29-02-2024, 10:17   |  #1  
TP-Link Türkiye avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 7
192 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2013

Barselona, İspanya - Tüketici ve kurumsal ağ çözümleri üreticisi TP-Link, Fira Gran'daki Mobil Dünya Kongresi (MWC) 2024’te son teknoloji sabit kablosuz erişim (FWA), fiber erişim çözümlerini, tüm evi kapsayan Mesh Wi-Fi sistemini, işletmeler için gelişmiş bulut ağı ve gözetim çözümlerini sergiliyor.


Aginet, İnternet Servis Sağlayıcılara Yönelik Gelişmiş Erişim ve Yönetim Çözümlerini Ortaya Çıkarıyor

Aginet amiral gemisi kapsamında TP-Link, telekomünikasyon şirketlerinin, internet servis sağlayıcıların ve abonelerinin gelişen ihtiyaçlarını karşılayan gelişmiş internet erişim çözümlerini tanıtıyor. Bu çözümler, milyonlarca eve benzersiz güvenilirlik, gelişmiş işlevler ve esneklikle yüksek hızlı internet erişimi ve daha iyi Wi-Fi deneyimleri sunmak üzere tasarlandı.

Tüm bu çözümler, TP-Link Aginet Birleşik Bulut (TAUC) çözümü ve TR-369/TR-069 protokolleriyle uyumlulukla destekleniyor. Bu sayede dağıtım hızını hızlandırıyor, hizmet sağlayıcılar için OPEX’i azaltıyor ve kullanıcıya daha iyi bir deneyim sunuyor. 


Sabit Kablosuz Erişim (FWA) Çözümü: TP-Link, en son kablosuz teknolojiden ve 5G'den yararlanarak Wi-Fi 6'dan en yeni Wi-Fi 7'ye kadar iç mekan ve dış mekan uygulamalarına uygun taşıyıcı sınıfı 5G yönlendirici portföyünü piyasaya sürüyor. Tüm iç mekan ağ geçitleri, EasyMesh ve VoNR/VoLTE telefon görüşmelerini destekleyecek şekilde tasarlanmış olup, kesintisiz bir ağ ağının ve aynı anda yüksek kaliteli aramaların keyfini çıkarmanıza olanak tanıyıor. Dış mekan yönlendiricisi, IP66 dereceli hava koşullarına dayanıklı ve dayanıklı kapağın yanı sıra 7 Gbps'nin üzerindeki rakipsiz 5G hızlarıyla zorlu dış mekan ortamlarına dayanacak şekilde üretiliyor.


Fiber Erişim Çözümü: TP-Link, XGS-PON erişim teknolojisi ve Wi-Fi 7 teknolojilerini içeren kapsamlı fiber erişim çözümünü tanıtıyor. Bu çözümler, dijital çağın giderek artan taleplerini yüksek güvenilirlik ve ölçeklenebilirlik ile karşılayarak sizi gerçek bir 10G çoklu gigabayt çağına götürüyor. TP-Link ayrıca şasi optik hat terminali DS-P8000-X7'yi de piyasaya sürecek. DS-P8000-X7 aynı zamanda geniş bant, ses ve TV gibi birden fazla hizmeti tek bir fiber bağlantıda sunuyor. 


Tüm Ev İçin Mesh Wi-Fi Çözümü: EasyMesh ve Wi-Fi 7 teknolojilerinin gücünden yararlanan Aginet ağ sistemi, evin her köşesinde çarpıcı performansla kusursuz kapsama alanı sağlıyor.

HB810, üç bantta 19 Gbps’ye varan Wi-Fi hızlarıyla öne çıkıyor. Bu sayede oyun oynama, 4K/8K akış, AR/VR ve birden fazla cihazda yüksek hızlı indirme işlemlerini aynı anda mümkün kılıyor.


Omada Pro, kurumsal Wi-Fi çözümlerini sunuyor.

Omada Pro, TP-Link Omada'nın çeşitli endüstrilerin yüksek kapasite, güvenlik ve yönetim ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlanmış kurumsal sınıf ürün serisidir, özellikle dikey endüstriler için kontrolörler, erişim noktaları, anahtarlar ve yönlendiriciler gibi tam bir cihaz setini bir bulut yönetim platformuna entegre ederek. TP-Link ayrıca, çoklu konut birimleri için birleşik bir Wi-Fi çözümünü sergileyecek, iç ve dış bağlantı ihtiyaçlarını kapsayacak, kesintisiz kapsama, gelişmiş güvenlik ve kesme noktası Wi-Fi teknolojisi ve SDN entegrasyonu aracılığıyla basit yönetim özellikleri sunuyor.


Tapo, bağlantılı evler için yenilikçi akıllı ev ekosistemini genişletiyor.

TP-Link, hem iç hem de dış mekan kullanımına yönelik yenilikçi akıllı ev güvenlik kameraları, görüntülü kapı zilleri, akıllı ampuller, akıllı prizler ve daha fazlasını içeren üst düzey ev otomasyonu ekosistemini tanıtmaya hazır. Tapo'nun öncü ColorProTM Gece Görüşü teknolojisi sayesinde, spot ışıkları veya IR gibi yapay aydınlatmalar olmadan ultra düşük ışıkta benzersiz netliği ve canlı renkleri deneyimlemek mümkün.

En yeni teknolojilerimizi ve çözümlerimizi deneyimlemek ve birlikte daha iyi bir geleceğe katkıda bulunmak için sizi Barselona'daki Salon 1, 1B10 standımıza bekliyoruz.