TP-Link Omada Ağ Çözümleri Kurumların Tercihi Oldu

TP-Link Türkiye
03-11-2021, 18:12   |  #1  
TP-Link Türkiye avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 7
192 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2013

TP-Link’in Omada serisi ağ çözümleri, sağladıkları pek çok avantajla kurumların tercihi oluyor. Hem iç hem dış mekan, geniş ürün ailesi ile Omada ağ çözümleri, her boyutta işletmeye uygun.

 

9 Ağustos 2021 –  Kurumsal ağ projelerinde ciddi atılım yapan TP-Link®’in bu başarısında kurumlara her yönden avantaj sağlayan Omada serisi ağ çözümlerinin payı büyük. Son derece kolay kurulan, hem satın alma hem kullanım maliyetlerinde avantaj sağlayan, bol model seçeneğiyle her boyutta işletmeye hitap eden Omada ağ çözümlerini tercih eden kurum sayısı sürekli artıyor. Öyle ki Kovid salgını nedeniyle kurumsal ağ projelerinin azaldığı 2020 yılında, TP-Link kurumsal ağ ürünlerinin satışları yüzde 36 arttı.


Bu yılın ilk yarısında da Omada ağ çözümleri ile farklı büyüklükte, farklı sektörlerde pek çok kuruma ağ projesi gerçekleştirildi. Muğla’daki Stratonikeia antik kentinden Sabancı Üniversitesi lojmanlarına, Bursa’daki Central AVM’den Anagold Madencilik’e, Ordu Stadyumu’ndan Kocaeli Nesibe Aydın Okulları’na, Kemer Zigana Port Resort Otel’e kadar pek çok farklı ağ projesinde TP-Link ürünleri tercih edildi.


Kolay kurulum, her yerden kolay yönetim

TP-Link Omada serisinde erişim noktaları (access point), ağ anahtarları (switch), yönlendiriciler (router) ve denetleyici donanımları yer alıyor. Her boyuttan kurumun ihtiyacına ve bütçesine uygun ağ çözümü bu ailede yer alıyor. Şık tasarımları, güçlü özelliklerinin yanı sıra kurulumları son derece kolay olan ürünler, hem iç mekanlarda hem dış mekanlarda kesintisiz bir ağ oluşturuyorlar.


Satın alma maliyetleri uygun olan bu ürünler, aynı zamanda Omada Kontrol Yazılımı sayesinde son derece kolay olarak yönetilebiliyor. Bulut destekli bu ücretsiz yazılım ile yüzlerce erişim noktası tek bir cihazdan ya da akıllı telefon uygulamasından denetlenip her tür ayarı yapılabiliyor. Bu da kuruluşlara ağ yönetimi maliyetinde ciddi bir tasarruf sağlıyor. Ayrıca cüzzi bir ücrete sahip olan ve yüzde 100 bulut tabanlı Omada SDN yazılımı ile sadece erişim noktaları değil, ağa bağlı tüm TP-Link cihazları (yönlendiriciler, gateway’ler, ağ anahtarları) tek bir cihazdan yönetilebiliyor.


Gelişmiş teknik özelliklere sahip olan Omada ailesinde WiFi 6 ve mesh destekli modeller de yer alıyor. Kurumların ihtiyacı olan güvenlik özellikleriyle de donatılmış olan cihazlar ile hızlı, güçlü ve güvenli kurumsal ağlar oluşturuluyor.


TP-Link, her geçen gün gelişen kurumsal ağ çözümleri ve her biri alanında ciddi deneyime sahip Türkiye geneline yayılmış güçlü çözüm ortaklarıyla kurumlara anahtar teslimi ağ projeleri gerçekleştiriyor.


TP-Link kurumsal ağ çözümlerine ilişkin ayrıntılı bilgi için:

https://www.tp-link.com/tr/business-networking/