Track Mania Nation

osmanefe
19-02-2009, 22:06   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,693 mesaj

Track Mania Nation oynu için bir takım paylaşımlar hazırladım oyun gerçektende güzel zevkli bir oyun oyun için ilk olarak;Terleme
Harita paketi bu paketin içerisinde oyun için hazırlanmış 1716 tane harita var hepside çok eylenceli.

İkinci olarak;
Türkçe kullanma kılavuzu gerçektende yararlı olacaktır harita hazırlamak isteyen arkadaşlar için

Beğendim

C:\Program Files\TrackMania Nations ESWC\GameData\Tracks\Challenges\My Challenges
haritaları bu klasörün içerisine çıkarın

Ayrıca oyunla ilgili Türkçe paylaşım sitesi;

Son Düzenleme: osmanefe ~ 19 Şubat 2009 22:34
ilginch
19-02-2009, 22:09   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,635 mesaj

bunun demosunu oynamıştım.
çok beğenmiştim.
paylaşım için saol.
şöyle bir şey var ki oyunu daha almadım :D

osmanefe
19-02-2009, 22:30   |  #3  
OP Yıllanmış Üye
1,693 mesaj

:) oyunun solo modu pek bir özelliği yok yarisları durmadan en iyi süüreyle bitirmeye çalışıyoruz ama online oynadığınızda gerçektende çok fazla oyuncusu var en azında oyunu açtığınızda Türk serverlarında türklerle beraber yarışabilirsiniz online moıdunda ne kadar çok puan toplanırsa ülke puanına o kadar çok faydası oluyor. Ayrıca editör bölmünden herkes istediği tarzda bir harita oluşturabilir gerçektende çok kolay bütün yolla lego tarzı bileştirilerek yapılyor. Yaptığımız bu haritalarda online yarış düzenleme şansınız oluyor

Son Düzenleme: osmanefe ~ 20 Şubat 2009 16:22
osmanefe
19-02-2009, 23:05   |  #4  
OP Yıllanmış Üye
1,693 mesaj

İsterseniz oynun kurulumunu ve gğncellemelerin upload edebilirim oyun ücretsiz online bir oyun indirmek için web sayfası;

Ayrıca verdiğim haritalar ve kullanım klavuzu Trackmanıa Nation aittir, TMNation foreverda çalışmayabilir onadan kaynaklı upload isteseniz elimdeki kuru upload edebilirim.