Arkadaşlar,ben biraz bu güvenlik konularında acemiyim de.Norton İnternet Security yüklü bilgisayarımda.norton 'tracking Cookie' diye bişey bulmuş,(hiç bi zararlı siteye de girmedim gerçi)bu zararlımıdır,nasıl silcem ben bunu.ingilizce olduğundan biraz kafamda karıştı,acil yardım
Tracking Cookie
Bunlar zararsız çerezlerdir.
Ziyaret edilen internet siteleri daha sonraki ziyaretlerde kolay açılımı ve süratli yüklemeyi sağlamak için bazı çerezler yerleştirir.
Norton...Ad-Aware gibi ukala programlarda bunları bulur ''silelim '' mi diye sorar.
Norton a para vermedinse sil gitsin ...Yaramaz bi programdır.
selimhunBunlar zararsız çerezlerdir.SAOL kardeş içimi rahatlattın.Ziyaret edilen internet siteleri daha sonraki ziyaretlerde kolay açılımı ve süratli yüklemeyi sağlamak için bazı çerezler yerleştirir.
Norton...Ad-Aware gibi ukala programlarda bunları bulur ''silelim '' mi diye sorar.
selimhunBunlar zararsız çerezlerdir.Kardeş siliyorum,tekrar taratınca her defasında yine buluyo bu 'tracking cookie'yiZiyaret edilen internet siteleri daha sonraki ziyaretlerde kolay açılımı ve süratli yüklemeyi sağlamak için bazı çerezler yerleştirir.
çünkü o tracking cookieler web sayfaların hepsne yakın bi kısmnda var
Dark Spirit Of The Silentçünkü o tracking cookieler web sayfaların hepsne yakın bi kısmndao zaman bu sorun herkestemi var,millet nasıl kurtuluyor bu sorundan?