Arkadaslar az önce filmi izlerken şok oldum size de ss'leri göstereyim kendi gözünüzle görün :D :D
Transporter 3'te Müslüm Baba VE ismail YK
Filmin bu sahnesi Türkiye de falan çekilmiş olmasın :)
filmi henüz izlemedim, dvd'yi aldıkta bi arkadaşta. ama bende merak ettim şimdi walla. peki çalıyor mu arada böle itirazım var, ben insan değil miyim falan iyi giderdi arada
edit: baba adamın arabasıda ısparta plakalı yauw alın bunlar resimler:
buda video(biraz kalitesiz ama iyisi için pek aramadım):
hatta bu araba için kendine yapılan iş teklifinden sonra aynen şunu diyor: "bir şartla, kendi arabamı kullanırım!" ardından ıspartalı audi ekranda
yuuuhhhhhhh nassıl yakaladınız yafff bu ayrıntıyı ...
baba orayı da basmış anlaşılan :)
evet plaka ısparta dogru ama arada bi fark var. görüntülerin net oldugu bi dvd izleseydiniz plakanın bize göre solundaki mavi bölgede TR degil F yazdıgını yani arabanın ısparta plakalı olmadıgını anlayabilirdiniz (18. dakika 19. saniye)
müslüm ve ismail yk kısmı hakikaten acayip bi durum (43. dak 53. saniyeden sonra birçok kez )
ama çalan parça maalesef onun degil
yahu durduk yere pazar günü keyif yaparak izleyecegim filmi bu akşam izleteceksiniz bana :D
filmin ekibinde birilerinin buna ön ayak olduğu çok açık ortada zaman zaman böyle durumlar olabiliyor ekipde sözü geçen birileri yada yapımcılardan birinin ya türk hayranlığı var yada türk dostları için jest yapılmıştır yada kendileri türktür :)
kaliteli olarak dvd'den bikac gün icinde izlicem, bunlar vardı simdilik. neysede ordaki müslüm yeter zaten ya, baba kaptırmış gitmiş
Bu bikere transporter 3 değil taşıyıcı 3 de
ilk izlediğimde fark etmemiştim şimdi baktım hakketten var :Ç
bu film fransadamı çekildiydi