Trend Micro Akıllı Güvenlik Ağı güç kazanıyor

CHIP Online
24-06-2008, 15:29   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Trend Micro Akıllı Güvenlik Ağı, daha hızlı ve güçlü uç nokta güvenlik yetenekleriyle güç kazanıyor.

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/Tren ... kazaniyor_7455.html

Trend Micro, yeni nesil "cloud-client" içerik güvenliği altyapısıyla güçlendirilen mevcut ve yeni nesil çözüm ve hizmetlerini New York'ta düzenlenen Kurumsal Vizyon etkinliğinde tanıttı. Şirket, tehditleri kurumsal ağa ulaşmadan kaynağında durdurarak ağ altyapısının güvenliğini ve kullanılabilirliğini artırmaya devam ederken, aynı zamanda çok katmanlı korumayı kurumsal ağın derinliklerine kadar genişletiyor. İnternet üzerindeki tehditlere karşı daha hızlı, gerçek zamanlı "tespit" yetenekleri sunan çözüm, hem geleneksel zararlı dosya örnekleme çözümlerine olan bağlılığı hem de işletmelerin geleneksel koruma çözümleri ile ilgili uygulama maliyetlerini azaltıyor.

İnternet içerik güvenliğinin sağlanmasında önemli bir yeri olan Trend Micro, New York'ta düzenlenen yıllık Kurumsal Vizyon etkinliğinde geliştirilerek zenginleştirilen "cloud-client" ya da farklı bir yaklaşım ile uç nokta güvenliğinin sağlanmasında alternatif bir çözüm olan hizmetlerini tanıttı. Kullanıcı bilgisayarları üzerinde fazla zaman ve kaynak tüketimine yol açan dosya örnekleme çözümlerine olan bağlılığı azaltmak üzere geliştirilen bu yeni yöntemin, Trend Micro Akıllı Güvenlik Ağı'nın temel unsurlarından birini oluşturması bekleniyor. Yeni nesil bir "cloud-client" içerik güvenliği altyapısı olan Trend Micro Akıllı Güvenlik Ağı, kullanıcıları Web tehditlerine karşı korumak üzere tasarlandı. Bu çözüm, Trend Micro tarafından sağlanan hizmetlerde ve yazılım çözümlerinde kullanıcı koruma mekanizmasını güçlendirmek üzere entegre edilmiş olarak kullanılıyor. Ayrıca, bu çözüm şirketin İnternet içerik güvenliği ve denetim yeteneklerini artırmaya odaklanan stratejisini ve vizyonunu da yansıtıyor.

Trend Micro, giderek çoğalan İnternet kullanıcılarını hedef alan; çok karmaşık, gizli ve sürekli büyüyen bir yeraltı ekonomisine dönüşen siber suçlular ile mücadeleyi amaçlayan çok katmanlı çözüm stratejisinde ulaşılacak sonuçların altını çiziyor. Tehditleri ağa ulaşmadan kaynağında durdurmak suretiyle kurumsal ağ altyapısının güvenliğini ve kullanılabilirliğini artırmaya devam eden Trend Micro, aynı zamanda çok katmanlı korumayı ağın derinliklerine kadar genişletiyor.

Patent işlemleri devam eden bir dizi teknolojiden yararlanan Trend Micro Akıllı Güvenlik Ağı, kullanıcıların en yeni ve en güçlü koruma işlevlerine her zaman her yerde -evde, işte ya da hareket halindeyken- kolaylıkla erişmelerini sağlamak amacıyla İnternet tabanlı (ya da "in-the-cloud") teknolojileri istemci tabanlı yöntemlerle bir araya getiriyor.

Trend Micro Akıllı Koruma Ağı'nın temelinde geleneksel tehdit önleme yaklaşımlarını geride bırakarak, Web tehditlerini kurumsal ağa ya da bilgisayara ulaşmadan durdurmak için Trend Micro'nun İnternet tabanlı teknolojisinden yararlanan global tehdit bilgi ağına paralel bir yaklaşım bulunuyor. Şirketin kurulduğu günden bu yana, 20 yılda, milyonlarca kullanıcıyı etkin bir biçimde koruma altına alan barındırılan çözümlerin yanı sıra, yerinde kullanılan çözümlerle de güçlendirilen Trend Micro Akıllı Güvenlik Ağı, siber suçla mücadeleyi İnternet katmanına taşıyor.

Tüm konu: Trend Micro Akıllı Güvenlik Ağı güç kazanıyor


Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Bilgisayarınızın güvenliğini hangi yazılımlarla sağlıyorsunuz?

paintingster
24-06-2008, 16:06   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
123 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2008

en iyisi nod 32 smart secritydir

Reborn91
25-06-2008, 05:07   |  #3  
Reborn91 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
3,307 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2008

Eset smart security Göz kırpma

paintingster
25-06-2008, 19:22   |  #4  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
123 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2008

DAHA ÖNCEDEN KULLANMIŞTIM BİLGİSAYARIMI KASTI