Chip Online anketini doldurup Trend Micro Internet Security 90 gün deneme sürümünü deneyen var mı? Ben dün denemeye başladım. İlk başta biraz kastı bilgisayarı, fakat sağa sola attığı toolbar'ları kaldırıp belli ayarlar yapınca daha iyi oldu. Kullanıyorum. Fena değil gibi. Kullanımı kolay bir arayüzü, ayarlanabilir birçok fonksiyonu var. 90 gün deneme sürümü de gayet iyi. Siz ne dersiniz?
Trend Micro'nun Chip'e Promosyonlu Deneme Sürümü..
Yok mu bunu gören, duyan, bilen yahu? Chip Online'da bir anket dolduruyorsunuz. Trend Micro Internet Security Pro'yu üç ay deneme lisansıyla kullanabiliyorsunuz. Gayet iyi bir kampanya...
DEMUTeşekkürler kotalı kullanıcıyım mb biraz tuzlu ama olsun.(110MB]Rica ederim. Biraz da update etmesi için dosya indiriyor. Haberiniz olsun.
Mustafa@PCTahir,ayarları yaptıktan sonra kasma filan kalkıyo dimi ?Her türlü ayar yapılabiliyor.
Firewall u devre dışı bırakıp sadece antivirüs olarak kullanabliyomuyuz ?
ben yaklasık 5 aydan berı trend mıcro full surum kullanıyorum(smıleadsl nın kampanyasından dolayı)cok memnunum bundan once kaspersky kullnadım arasında kasma dısında pek bı fark yok kasper baya kasıyo.kaspersky dan cok daha hızlı tarıyor dosya ve klasorlerı eksı yanı turkce olmaması.yama fln da bulamadım bulduklarım olmadı daha dogrusu. sımdı 13.802 kb ramdan yıyo 4 sekme acıkken kaspersky la sen karsılastır artık
eltahirChip Online anketini doldurup Trend Micro Internet Security 90 gün deneme sürümünü deneyen var mı? Ben dün denemeye başladım. İlk başta biraz kastı bilgisayarı, fakat sağa sola attığı toolbar'ları kaldırıp belli ayarlar yapınca daha iyi oldu. Kullanıyorum. Fena değil gibi. Kullanımı kolay bir arayüzü, ayarlanabilir birçok fonksiyonu var. 90 gün deneme sürümü de gayet iyi. Siz ne dersiniz?evde kullanıyorum. full scan tarama hızı idare eder. koruma konusunu deneme süresi bitipte başka bir antivirüs yükleyince görecez. kaçak göçek varmı diye
yalnız dikkatimi çeken bir yanı var. güncelleme esnasında 7-8 sn devre dışı kalıyor. ve günde bir kaç kez pc yi yeniden başlatmak istiyor. onu anlamadım. ayrıca başlangıca o kadar çok exe eklemişki(10_12 kadar) hangisi gerekli hangisi gereksiz karar veremedim. bu yüzden acayip kasma yapıyor. pc özellikle açılış anlamında gerçekten çok kötüleşti. yaklaşık olarak fazladan 10-15 sn yakın bir süreye ihtiyaç duymaya başladı bilgisayarım. sanırım sebebi kabilesiyle beraber başlangıca attığı servisler
onun haricinde extra kötü bir durum yok.
hiko91ben yaklasık 5 aydan berı trend mıcro full surum kullanıyorum(smıleadsl nın kampanyasından dolayı)cok memnunum bundan once kaspersky kullnadım arasında kasma dısında pek bı fark yok kasper baya kasıyo.kaspersky dan cok daha hızlı tarıyor dosya ve klasorlerı eksı yanı turkce olmaması.yama fln da bulamadım bulduklarım olmadı daha dogrusu. sımdı 13.802 kb ramdan yıyo 4 sekme acıkken kaspersky la sen karsılastır artıkullandıgı ram miktarı aslında daha fazla. çünkü TM int sec yükledikten sonraki tüm TM servislerinin kullandıgı toplam ram miktarına bakmalısınki o da hatırı saylır bir miktara erişiyor. tabi gereksiz servislerini devre dışı bırakınca daha iyi olur muhakkak.bu arada TM int.sec.pro için kesinlikle gerekli olan servisleri bilen bir arkadaşımız burda paylaşırsa sevinirim. zira kabilesiyle başlangıca yerleşen bu servisler can sıkıcı oluyo biraz
icemanphoenixevde kullanıyorum. full scan tarama hızı idare eder. koruma konusunu deneme süresi bitipte başka bir antivirüs yükleyince görecez. kaçak göçek varmı diyeYahu ben bu sorunların hiçbirini yaşamadım :S Başlangıçta da sadece iki tane uygulaması var çalışan.
yalnız dikkatimi çeken bir yanı var. güncelleme esnasında 7-8 sn devre dışı kalıyor. ve günde bir kaç kez pc yi yeniden başlatmak istiyor. onu anlamadım. ayrıca başlangıca o kadar çok exe eklemişki(10_12 kadar) hangisi gerekli hangisi gereksiz karar veremedim. bu yüzden acayip kasma yapıyor. pc özellikle açılış anlamında gerçekten çok kötüleşti. yaklaşık olarak fazladan 10-15 sn yakın bir süreye ihtiyaç duymaya başladı bilgisayarım. sanırım sebebi kabilesiyle beraber başlangıca attığı servisler
onun haricinde extra kötü bir durum yok.
eltahirYahu ben bu sorunların hiçbirini yaşamadım :S Başlangıçta da sadece iki tane uygulaması var çalışan.görev yöneticinden bir kontrol et. burda az olabilir. benim pc (chip in kampanyasından indirdiğim )trend micro int. sec. pro yüklemeden önce 31-32 işlemle açılıyordu. şimdi 43-44 tane ile başlıyor. eh böle oluncada o bahsettiğim fazladan 10-15 saniyeye ihtiyaç duyuyor.
şu an işyerimdeyim. akşam eve geçince bi görüntü ekleyeyim. sonradan başlangıca eklenmiş olan tüm servisleri işaretlerim. bi kontrol edersek sevinirim. durduk yerde sakata gelmeyelim birde
icemanphoenixgörev yöneticinden bir kontrol et. burda az olabilir. benim pc (chip in kampanyasından indirdiğim )trend micro int. sec. pro yüklemeden önce 31-32 işlemle açılıyordu. şimdi 43-44 tane ile başlıyor. eh böle oluncada o bahsettiğim fazladan 10-15 saniyeye ihtiyaç duyuyor.Görev yöneticisine de baktım. İşlemlerde iki, hizmetlerde dört tane Trend Micro uygulaması çalışıyor. Başka da yok.
şu an işyerimdeyim. akşam eve geçince bi görüntü ekleyeyim. sonradan başlangıca eklenmiş olan tüm servisleri işaretlerim. bi kontrol edersek sevinirim. durduk yerde sakata gelmeyelim birde
dostum işte bendeki görev yöneticisi resmi. işaret içindeki 10 tane işlemle beraber svchost lardan 1 yada 2 tanesi daha TM int sec pro kurduktan sonra ortaya çıktı. bunlardan hangilerini kapatmam lazım. tabi kapatmam gereken lüzumsuz servislerin msconfigde hangi isimle yer aldıgınıda bilmem lazım bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlarada şimdiden teşekkürler.
edit: mesajdan sonra tüm işlemleri tek tek internette araştırdım ve tümü trend micro int. sec. ait çıktı.
bu resimdede başlangıç ve hizmetler kısmında eklenmiş olan ögeler var. toplam 7 tane. ben bu işten hiç bişi anlamadım. sende iki tane var, bende 7 tane çıkıyo
[URL=http://img522.imageshack.us/my.php?image=adszwfb.jpg]