Arkadaşlar internetten gelebilecek saldırılara ve virüslere karşı Trend Micro Pc-Cillin İnternet Security sizce yeteri kadar başarılımı. Eğer kullanan ya da bilen varsa lütfen yazsın...
Trend Micro Pc-Cillin İnternet Security
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Outpost bence çok güzel. Kerio da iyi. Tek sorun ICS'de problemli çalışmaları.
PC-Cillin ile ilgili de kullanan ve bilen biri konuşur umarım.
Pc Cillin İnternet Security güzel...
Ben 2005'ini kullanıyorum, Av, firewall, spy detector ve anti-spam özellikleri var. Bence gayet başarılı bir yazılım, tavsiye ederim. 1 haftadır kullanıyorum hiçbir sorun çıkmadı virüs ya da trojanla ilgili, bir ton trojan ve spy yakaladı 1 haftada. Kullanması çok kolay, öyle karışık filan değil. Update leri otomatik yapıyor zaten, register yaptıktan sonra. Bir de zırt pırt hata vermiyo Norton gibi(ben de öyleydi, başkalarını bilmem ama), Norton'a kıyasla çok daha iyi PC-Cillin, sistemden fazla yemiyo, hafif yazılım, Norton tam bir sistem canavarı bence, sömürüyo ram'i filan.
Yalnız tek bir sorunu var PC-Cillin'in gözüme batan: bazı virüsleri (yada trojanları) tam temizleyemiyor, karantinaya alıyor. Gerçi onlar da ufak tefek solucanlar, ama önemli olanlara hiç acımıyor.
hiç tavsiye etmem kullanıyorum belli bir süre sonra güncellenmiyo buna yakın bir konu başlığı daha var bi bak
update etmeme sorununa başka bir konuda yanıt vermiştik, sebebi programın belli bir tarihten sonra yeni versiyonun istemesi (ticari amaç yani).
buyrun bakın https://www.chip.com.tr/forum/pc-cillin-update-etmiyo_t4214.html
Gayet ıyı bır program ancak tam koruma ve guvenlık konusunda acıkları var sana tavsıye edebılecegım antivir yada norton ben sahsen antinvir kullnıyorum gayet memnunum