Arkadaşlar,benim pcde bazen dosyaların isimleri değişiyor,bazende ben oyun oyanarken veya nette dolaşırken aniden fare ordan oraya kayıyor.acaba pcmde trojan olablirmi,varsa nasıl temizliye bilirim.bi yardım edersenin sevinirim.
Trojan ola bilirmi?
69 PC 69FastScan bende bu program yüklü bununla nasıl tarama yaptıra bilirim?onunla taratsan da bişey bulabileceğini pek sanmam böyle virüslerde genellikle combofix işe yarar. pc yi güvenli modda açın ve indirdiğiniz combofix i çalıştırın gerisini combofix halleder. eğer combofix olamassa dracula virüs temizleyicisiyle bi taratın
Combo Fix;Bu güçlü bir araçtır. Uzman tavsiyesi ve yönlendirmesi olmadan kullanmanız sisteminiz için risklidir.http://doctus.org/combofix-kullanim-yonergesi-t22619.html.Size tavsiyem işe şuradan başlayın.http://doctus.org/hijackthis-tem ... cmayiniz-t3391.html
Temennimiz arkadaşın problemi aşmasına yardımcı olmaktır.Ortada ne bir abartı ne de alınmanız gereken bir durum söz konusudur.Saygılar
Her zaman en kötü ihtimali düşünmeye gerek var mı? Yok...
Mouse'un ordan oraya atlamasının nedeni (ki herkesin başına aslında sık gelen bir olaydır), lazerliyse ışığın altındaki saç teli vb.den olabilir veya koyduğunuz yüzeydeki renklerden veya parlaklığından bile olabilir. En güzeli mouse'unuz altını iyice bir temizleyin ve mouse koyduğunuz satıhın "değişik renkli" bir satıh olmamasına (örneğin bir dergi kapağı) veya parlak bir yüzey vs. olmamasına dikkat edin. En güzeli ise "eşantiyon/reklam maksatlı" olmayan bir mouse pad kullanmaktır.
Selçuk İslamoğluHer zaman en kötü ihtimali düşünmeye gerek var mı? Yok...arkadaşım dedğin doğru olabilir ama benimkinde dosya isimleri,simgeleride kendiliğinden değşiyor.Diğer arkadaşların önerilerinide şimdi deniyorum.Mouse'un ordan oraya atlamasının nedeni (ki herkesin başına aslında sık gelen bir olaydır), lazerliyse ışığın altındaki saç teli vb.den olabilir veya koyduğunuz yüzeydeki renklerden veya parlaklığından bile olabilir. En güzeli mouse'unuz altını iyice bir temizleyin ve mouse koyduğunuz satıhın "değişik renkli" bir satıh olmamasına (örneğin bir dergi kapağı) veya parlak bir yüzey vs. olmamasına dikkat edin. En güzeli ise "eşantiyon/reklam maksatlı" olmayan bir mouse pad kullanmaktır.
San tavsiyem kaliteli bir antivirus ile bilgisayarını taratman. Unutmaki virus veya trojan bulaşmış bir sisteme antivirus kurmak bilgisayara format atmana sebep olabilir.