bilgisayarıma troyan nebule bulaşmış kullandığım norton 2003 silemiyor nasıl silerim?
troyan silme
avira antivirüs ü kullanmanı öneririm trojanlarının çogunu buluyor ve siliyor.avira antivirüs ün demo versiyonunu www.avira.com adresinden bulabilirsin.
Aziz kardeşim..
Bir kere Norton 2003 den kurtul önce. Norton silmesi en zor olan güvenlik programıdır . Symantec sitesine gidip kendi ''silme'' programını indirip ...silersen ..en kolay ve garantili yoldur.Norton PC ni korumaz ama ''kendini çok iyi korur''.Kaldırırken adamı terletir.!!
Sonra Kaspersky yükle.....1 ay kullan...Beğenirsen alırsın (para da ödemek istersen) istemezsen avast...avira..vb gibi ücretsiz programları kullanırsın.
Kaspersky Security Suite bu trojanı hemen temizler.
Kolay Gelsin.
veya bit-defender da bu piyasada iyiler arasında NOD32 ve bit-defender birlikte kullanmanı tavsiye ederim
Ama bit-defenderi sadece tarama da kullanacaksın yani pasif olacak bu sayede nod32 giren virüsleri engelleyecek:)
arkadaşlar önerileriniz için çok teşekkür ederim ellerinize sağlık.
Kasperskynin internet security versiyonunu yükle..
kardes benim pc yede bulasmıstı ben format attım ...
anti virus prog. olarak ca anti virüs ve e trust kullanıyodum... format atınca hiç bişey kalmadı yalnız virüs varken yedeklediğin bi cd yi kesinlikle pc ye takma... gene bulasıo...su anda avast 4.17 kullanıtorum hiç bir prob. yok...