Football Manager oynuyordum bi Wonderkidler araştırıyım dedim Firefoxa tıkladım bu virüs gelmeye başladı.
İnternette arattırdım ama bi sonuca ulaşamadım. 7 Tane virüs uyarı penceresi çıktı.
Deny Access diyorum yine çıkıyor.Silemem de sonuçta önemli bi dosya.
Napıcam?
Not:C:/WINDOWS/system32/user32.dll de çıkıyor sorun.
TR/Patched.GQ.9 Trojan Avira Antivir Security Suit
Bende de aynısı var lütfennnn yardım
Bu sorun dünkü güncellemeden sonra bende de meydana geldi.AVG antivirüs programıda bunun gibi bir güncelleme ile yanlışlıkla(Dosyayı trojan zannedip) insanların bilgisayarlarından sistem dosyasını götürmüştü:)
ilk yazdığımda söylemeyi akıl etmedim;önceki bildiklerime dayanarak söylüyorum bu dosyayı silmeyin Sistem dosyasıdır (user32) aman ha.Sonra bundan sonraki ilk açılışta Bilgisayarınız açılmaz.Mavi ekran ile karşılaşabilirisiniz.user32.dll bulunamadığından diye
PC tools internet security bana aşağıda uyarı olarak hatırlamadığım bi dns adresine bağlanmaya çalıştımı sordu ben de block dedim sizce bu virus deil mi bişey.bişey.bişey.bişey.dns die bi adrese
blocked access to 213.37.51.69 Threats:Trojan.Storm_Infection_Server diyor ve herhangi bir oyun çalıştırdığımda pc 4 saniyede bir 1 saniye kasıyor.Pc trojan spy yuvası gibi bunun gibi girişi engellenen 5'e yakın farklı adres ve dns var Bunların hepsini kalıcı olarak çözebileceğim format dışında bir çözüm yolu var mı?
avira'cılar nerde kaldınız sıkıysa bu dosyayı silinde görelim.avira yı övüp biteremiyen arkadaşlar nerde
gördünüzmü ne kadar sağlıklı avira virüs salmıyor ama saldımıda sistemi çökertiyor ben daha önce başka pc lerde başıma geldi avira bazen virüs bulduğu zaman silersen sistemi çökertiyor ama diğer virüs programları çok nadir çökertiyorlar.
ztn avira silmiyor daha doğrusu delete desen bile(denedim:D) silemiyor
http://www.olympos.org/haberler/ ... ser32dll-93791.html
Burada neleri oluşturduğunu söylüyor. Belki güvenli modda silebilirsiniz eğer Avira işe yaramıyorsa. Kapersky ya da ESET yükleyin derim ben, avira yı oldum olası sevmem, yükleyemezseniz ise başka bilgisayardan aratın; internette Kaspersky SOS CD var, aratın, bu programı cd ye yazdırın ve bilgisayar başlatılırken cd yi takın ve orada tarama yapabilir