True Sword 5.6 [24.03.2012]

CHIP Online
24-03-2012, 11:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj

True Sword, bilgisayarınızı zararlı programlara karşı korur ve bu programların bilgisayarınıza zarar vermesine engel olur. Bu programlar arasına casus yazılımlar, trojan'lar, adware'ler, trackware'ler, dialer'lar, keyloggler'lar ve başka birçok tehdit dahildir.Program hakkındaki yorumlarınız ve bilgi alışverişi için: CHIP Online Forum

True Sword, bilgisayarınızı zararlı programlara karşı korur ve bu programların bilgisayarınıza zarar vermesine engel olur. Bu programlar arasına casus yazılımlar, trojan'lar, adware'ler, trackware'ler, dialer'lar, keyloggler'lar ve başka birçok tehdit dahildir.Program hakkındaki yorumlarınız ve bilgi alışverişi için: CHIP Online ForumTrue Sword, sabit disklerinizi, kayıt defterinizi ve işlemlerinizi tarayarak bulduğu zararlı dosyaları siler. Zararlı BHO'ları ve izleme çerezlerini de kaldırır.

Kaynak: www.chip.com.tr

DOWNLOAD: True Sword 5.6

ccc KINAŞLI ccc
24-03-2012, 09:15   |  #2  
ccc KINAŞLI ccc avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 8
1,652 mesaj

Kuralım bakalım nasılmış :s

İnşallah kasmaz :D

ccc KINAŞLI ccc
24-03-2012, 09:25   |  #3  
ccc KINAŞLI ccc avatarı
Yıllanmış Üye
1,652 mesaj

Vallaha ayıp yaaw
activation kodu istiyor bu nacez şimdi :D

bilgi_çağı
24-03-2012, 17:05   |  #4  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
349 mesaj

Program için teşekkürler:)

Programı lisanlı biçimde nasıl kullanacaksınız?

Programı kurduktan sonra masaüstünüdeki simgeye tıklayın ve karşınıza name ve mail bilginizi isteyen bir ekran gelecek onu doldurun ve onaylayın sonra program açılacak ve programın içinde sol tarafta anahtar simgesi var onu tıklayın ve ekrana  "programın keydedilmiş/kayıtlı kopyasını kullandığnıza" daiir bir İnglizce(you are using registered copy of true sword 5)mesaj gelecek. İşlem bu kadar...

Unutmayın yazılımı bugüne özel kampanya süresinde etkinleştirmeniz gerekiyor..

ccc KINAŞLI ccc
24-03-2012, 18:14   |  #5  
ccc KINAŞLI ccc avatarı
Yıllanmış Üye
1,652 mesaj

yaaa yaptım zaten ama programı sevmedim amatör bişiy
geri kaldırdım