True Time Tracker [18.05.2011]

CHIP Online
18-05-2011, 11:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj

Bilgisayarınızda çalışırken kaç saat harcadığınızı hiç merak ettiniz mi? En sık hangi programları kullanıyorsunuz ve hangi siteler en çok zamanınızı alıyor? Oyun oynamak, film seyretmek, e-posta okumak veya sohbet etmek için ne sıklıkta ara veriyorsunuz? Günün ne kadarlık bölümünde zamanınızı gerçekten verimlilik için harcıyorsunuz? İşinizin efektif maliyeti ne?True Time Tracker ile tüm bu soruların cevabını verebileceksiniz!Program hakkındaki yorumlarınız ve bilgi alışverişi için: CHIP Online Forum

Bilgisayarınızda çalışırken kaç saat harcadığınızı hiç merak ettiniz mi? En sık hangi programları kullanıyorsunuz ve hangi siteler en çok zamanınızı alıyor? Oyun oynamak, film seyretmek, e-posta okumak veya sohbet etmek için ne sıklıkta ara veriyorsunuz? Günün ne kadarlık bölümünde zamanınızı gerçekten verimlilik için harcıyorsunuz? İşinizin efektif maliyeti ne?True Time Tracker ile tüm bu soruların cevabını verebileceksiniz!Program hakkındaki yorumlarınız ve bilgi alışverişi için: CHIP Online Forum

Kaynak: www.chip.com.tr

DOWNLOAD: True Time Tracker

Güney62
18-05-2011, 12:37   |  #2  
Güney62 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
545 mesaj

İndirdim ve 10 Saat çıktı:DBen daha yüksek bekliyordum ama..:D

microfrost
18-05-2011, 15:52   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
223 mesaj

Ben indirip yüklemeye korktum açıkçası;kimbilir kaç çıkar. :)

joker96
28-05-2011, 13:30   |  #4  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
100 mesaj

ya arkadaşlar bu program screenshot allıyor nasıl önleyebilirim?