truva atı virüsünün nasıl kurulacağı hakkında birçok video var ama hepsi farklı farklı .nasıl yapılır ve nasıl kullanılır yani bilgisayarı ele geçirdiğini biliyoruz ama ele geçirdiği şeyleri ben nasıl görücem virüsü nasıl yöneteceğim.. şimdiden teşekkürler
truva atı virüsü
Güzel soru ama cevabı kişiye göre değişir, yani aslında işin püf noktası kimsenin göremediği keşfetmektir.
Hazır böcekleri alıp acemilerin makinalarına bulaştırmak çokta zeki olmayı gerektiren bir iş olmadığından tarif istediğin konuda şahsen yorum yapamıyorum.
Bunu niye yaptığında önemli, sırf yapabildiği için yapanları biliyorum ama sen onlardan değilsin, bilgiye mi ihtiyacın var, makinanın sahibiyle konuş doğru soruları sorarsan eminim sana cevap verecektir.
Hacker mı olmak istiyorun o zaman kimsenin yapamadığını yapacaksın, herkesin yaptığını değil.
Virüs diye tabir ettiğimiz şey sistemlere genelde zarar veren ufak program/programcıklardır.Her hangibir programı nasıl bir programlama dili kullanarak yazıyor isek virüslerde bu şekilde yazılır örneğin; assembly,c#,c,c++, ve dahası ile.Unutmayın kendi ağınızda dahil herhangibir ağda virüs yaymak suçtur.