arkadaşlar biliyorsunuz yalın limitsiz 50 gbyte kota koymuşlardı 50 gbyte aşmanız halinde hızınızı 8 megabit den 1 e düşürüyorlar bu zaten başlı başına bir sorun problem tartışma konusu haline gelmişti yani sınırsız için para veriyorsun sana 50 gbte kota koyuyorlar hızınada engel koyuyorlar ben bu ay şunu yaptım tt net in bana verdiği modem ve tt net in o modeme ait programı var airtes biliyorsunuzdur sayaç ta 42 gbte yazmasına rağmen hızımı düşürdüler burdan şunu demek istiyorum ister kotayı aşın ister aşmayın hızı düşürüyorlar ve sırf ben değil hepiniz mağdursunuz paraları tt net e veriyoruz ama ne hizmet ve ne hız var ne de ilgilenme dinleme var ben sürem dolar dolmaz allah tan az kaldı ağustos da bitiyor sizler de ayrılın ki insanları saf enayi yerine koymasınlar bakın uydu net 40 gbyte 49 tl ona geçicem araştırdım en makulu bu , tüm mağdurlar birleş se gidip tüketici haklarına şikayet etse ve etsek inanın geri adım atarlar ama bir hareket yok , en azından tt net arayın mail atın rahatsız edin ya ben tek başıma uğraşmaktan bıktım . biraz ilgi arkadaşlar siz de hız dan müzdaripsiniz
arkadaşlar şimdi e mail atmışlar 12 saat ten fazla girince fazladan kota yazıyorlarmış