tt net kota ve hız dan sonra zamana da kota koydu!

jackaldeath13
28-05-2012, 13:16   |  #1  
jackaldeath13 avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
183 mesaj

arkadaşlar  biliyorsunuz  yalın limitsiz 50 gbyte kota koymuşlardı 50 gbyte aşmanız halinde hızınızı 8 megabit den  1  e düşürüyorlar bu zaten başlı başına bir sorun problem tartışma konusu haline gelmişti yani sınırsız için para veriyorsun sana 50 gbte kota koyuyorlar  hızınada engel koyuyorlar  ben bu ay şunu yaptım tt net in bana verdiği modem ve  tt net in o modeme ait programı var  airtes  biliyorsunuzdur  sayaç ta  42 gbte  yazmasına rağmen hızımı düşürdüler burdan şunu demek istiyorum ister kotayı aşın ister aşmayın hızı düşürüyorlar ve sırf ben değil hepiniz mağdursunuz paraları tt net e veriyoruz ama ne hizmet ve ne hız var ne de ilgilenme dinleme var  ben sürem dolar dolmaz allah tan az kaldı  ağustos da bitiyor sizler de ayrılın ki  insanları saf enayi yerine koymasınlar bakın uydu net  40 gbyte  49  tl  ona geçicem  araştırdım en makulu bu ,  tüm mağdurlar birleş se gidip tüketici haklarına şikayet etse  ve  etsek inanın geri adım atarlar ama bir hareket yok , en azından tt net arayın mail atın rahatsız edin  ya ben tek başıma uğraşmaktan bıktım . biraz ilgi arkadaşlar siz de hız dan müzdaripsiniz

arkadaşlar şimdi  e mail atmışlar 12 saat ten fazla girince fazladan kota yazıyorlarmış

Son Düzenleme: jackaldeath13 ~ 01 Haziran 2012 17:01
Ramshackle
28-05-2012, 13:52   |  #2  
Ramshackle avatarı
Üye
Teşekkür Sayısı: 0
84 mesaj

Az kaldı az bıktım artık 2 ay içinde elveda ttnet :)

jackaldeath13
28-05-2012, 13:59   |  #3  
jackaldeath13 avatarı
OP Yıllanmış Üye
183 mesaj

arkadaşım ,  ayrılmak ta kolay değil , bir sürü ıvır , zıvır istiyorlar extradan para alıyorlar ne kadar anormal bir ülke haline geldik ya o  fax modemli ama limitsiz günleri arar olduk

Banned
28-05-2012, 14:09   |  #4  
Banlandı
235 mesaj

kardeş ben ttnetin e posta adresine mesaj atıcam sende at ya da arada koonuş

guneyozcan
28-05-2012, 14:20   |  #5  
guneyozcan avatarı
Yıllanmış Üye
281 mesaj

ben 100 gb lik paket kullanıyorum... 90 lira civarı...
adamlar 50 gb de düşürdüler hızı 1 e...
arıyorum arıyorum tık yok... arıza kaydı arıza kaydı...12 arıza kaydı bıraktım
en son aradım yine arıza kaydı bırakalım dedi, ana avrat 3 dakika boyunca dümdüz gittim... gıkını çıkartmadı...
aynı gün içinde hız normale döndü..

Son Düzenleme: guneyozcan ~ 28 Mayıs 2012 14:22
Macrolight
28-05-2012, 16:01   |  #6  
Üye
59 mesaj

Allah belanı versin ttnet diyorum. yeter artık be kaç gündür pc açık çünkü hız 8'den 1'e düştü
oyun indiriyorum. Böyle hizmet olmaz olsun utanmadan beni arayıp 102 tl lik paketimize geçin diyorlar.
Yahu kardeşim memlekettede doğru dürüst adsl firması yok ki :(((

confickerbelasi
28-05-2012, 22:58   |  #7  
confickerbelasi avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 28
925 mesaj

Duzgun adsl var superonline adsl var hatta fiber internet var www.superonline.net buraya bakin 20mbps fibernet 24mbps download 14mbps uplod 15ms ping olan fiber al 100gb hiz alani 69lira suan kampanya var daha ucuz linke bak.

confickerbelasi
28-05-2012, 22:59   |  #8  
confickerbelasi avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 28
925 mesaj

Duzgun adsl var superonline adsl var hatta fiber internet var www.superonline.net buraya bakin 20mbps fibernet 24mbps download 14mbps uplod 15ms ping olan fiber al 100gb hiz alani 69lira suan kampanya var daha ucuz linke bak.

black_flood
29-05-2012, 09:30   |  #9  
black_flood avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 152
5,190 mesaj

super online en sağlamı adamların hız düşürmesi bile kademeli zart diye 1 mbit olmuyor.8 den 6 ya daha sonrada kademeli olarak 2 mbite kadar düşüyor daha düşmüyor. 70 gb kota yapınca gördüğüm hız 2 mbit idi ay devreder devretmezde gece 12 de direk 8 mbit' e döndü. ttnette bunun için yetkili adamı ters çevirip düzlemesine halletmedikçe hayatta ilgilenmiyorlar.

Banned
29-05-2012, 12:50   |  #10  
Banlandı
235 mesaj

beyler hepiniz ttneti arayın sorununuzu yazın bende interntten yollarım :D:D

jackaldeath13
29-05-2012, 13:52   |  #11  
jackaldeath13 avatarı
OP Yıllanmış Üye
183 mesaj

arkadaşlar ben bu kota sorununu da  hız sorununuda   kotayı aşmama rağmen hızın düşmesi sorununu da bu kadar para alıp hizmet vermemelerini defalarca yazdım tt net deki anlamadıkları gibi şöyle cevaplar da veriyorlar siz kotayı nerden görüyorsunuz ya modem sizin airtes programı sizin sayaç zaten sıfırlanıyor yeni ayla birlik de bir şeyler indik çe görünüyor doluyor gbyte verdikleri cevaplar şunlar  :  bu resmen alay etme dalga geçme Allah bu ülkenin insanlarına cidden yardım etsin : son diyor 3 gün kaldı zaten hızlanacak, sonra diyor ki illa  8 megabit mi kullanmanız lazım diyor , ya hafızası çalışamayan  şahıs ben o parayı neden veriyorum 1 megabit le kullanmak için mi ayrıca ne indiriyorum da ne ile övüneyim herkes kota manyağı oldu geçerse hız düşer paranoyasına girdi , ve bunlar yetmezmiş gibi geçsende geçmesende hız 1 megabit yani bu tt net başında kim var kim yönetiyor sa allah belasını versin öncelikle  o kadar insan dan aldığı paralarda haram zehir zıkkım olsun kendisine bu adamlara yapılabilecek en güzel şey zamanı gelince ayrılmak bir daha da asla üye olmamak  tt net e de ben yazdım defaalrca yine yazın yazmayın demiyorum ama ilgili bakanlığa binlerce insan yazmazsa durumu kimse değerlendirmez imza kampanyası açıldı sonucu ne oldu oda belli değil saf yerine koydular resmen hem para alıp hem de hizmet vermiyorlar

jackaldeath13 bu faydalı yanıtı için aşağıdaki 1 kişiden teşekkür aldı... [ Göster ]