arkadaşlar ben 1Mb+4GB Kotalı servisi kullanıyorum ve kotasız'a geçmeyi düşünüyorum ama şu kotasız internetin bile ayda 15 limit'i var dediler, bu ne kadar doğru? Kotasız internetin bile belli bir limit'i mi var?
TTNet 15GB
2 ay önce bağlattım 8Mbit ve hala hızım düşmedi.. Bende anlamış değilim.
Yok kardeşim 1 mbps'te sınırsız download yapabilirsiniz =) Tabi sınırsız tarifedesen.Zaman herşeyin ilacıdır.=)
İşte TTNET Şu anda sizi besliyor hani besili tavuklar olur ya o misal.
Sen şimdi öyle diyorsun bunu cevrene söylüyorsun ne oluyor reklamını yapmış oluyorsun ve milletin'de 8 mbps geçmesinde büyük bir rol oynuyorsun kulaktan,kulağa derkene oda ne ttnet 8 mbps kullanıcıları milyon olmus =)Düşmez tabi neden ? Adamın reklamını yapıyorsun ve ooo benim net hızım 8 mbps hemde düşmüyor diyorsun adam ertesi gün ilgili tarifeye geçiyor ve ttnet yeteri kadar doyduktan sonra fişinizi çekiverecek...
Süs olsun diye adamlar böyle bir kural koymamışlar var bir bildikleri..
Bekeyip göreceğiz.
Haklı çıkmanı hiç istemem çünkü aynı tarifeyi ben de kullanıyorum :)
ne yapalım yani benim 8 mbit diye söyemiyimmi reklam yapıyoruz ama zaten reklam şart değil çünkü bütün tarifeler aynı başka altyapısı olan mı var ilerde 8 mbit kaldıracaklarınımı sanıyorsun kaldıracaklarını sanmam ama adil kulanımı kaldırırlar o başka zaten internet hızlanacaktır ne yapalım neyi seçelim hepsi aynı bütün çevremiz çukur adamlar tekel'e almışlar microsoft gibi çare sunun o zaman
Yok kardeşim 1 mbps'te sınırsız download yapabilirsiniz =) Tabi sınırsız tarifedesen.Adramiti haklı bence...TTNet bu zamanı geldimi adamın ciğerini söker alır...Ufaktan ufaktan besliyor şimdi...=)
İşte TTNET Şu anda sizi besliyor hani besili tavuklar olur ya o misal.
Sen şimdi öyle diyorsun bunu cevrene söylüyorsun ne oluyor reklamını yapmış oluyorsun ve milletin'de 8 mbps geçmesinde büyük bir rol oynuyorsun kulaktan,kulağa derkene oda ne ttnet 8 mbps kullanıcıları milyon olmus =)Düşmez tabi neden ? Adamın reklamını yapıyorsun ve ooo benim net hızım 8 mbps hemde düşmüyor diyorsun adam ertesi gün ilgili tarifeye geçiyor ve ttnet yeteri kadar doyduktan sonra fişinizi çekiverecek...
Süs olsun diye adamlar böyle bir kural koymamışlar var bir bildikleri..
s.a arkadaşlar ben TTnet 2mbps sınırsız kullanıcısıydım. 8mbps tarifesinin cıktıgı gün faturalarıma bakayım diye girmiştim web sayfasına,dolaşırken sayfanın icinde adil kulanım diye bilgilendirme link'i gordum merak edip bakayım dedim; TTnet aylık 1-2-4-8mbps sınırsız aboneleri aylık 15GB dowload yapmaları dahilinde bir sonraki ay'a (zannedersem hesap kesim tarihi) kadar 512kbps download hızı ile internet kullana bilirler.(örnek:ekim 1-ekim 5, tarihleri arasında ekim 1-ekim 28,tarihleri icinde 15 gb dowload yaptıgınızda,kasım 1-tarihine kadar 512kbps internet kullanımı download yapabilecekler.) yani 1 ekim de 15gb dowload yaptım. 1 kasıma kadar 512 kbps dowload hızım olacak.Ödedigim miktar 65.75TL 2mbps sınırsız tarife.Adil kulanım herkez internetin yogun saatlerinde internete baglana bilmesi için Adil kulanım 512kbps kullanıcılarıda rahat rahat internetin yogun saatinde internete baglana bilsinler işlem yapabilsinler diye böle bir yola başvurulmuştur.Diyerek acıklama yapmışlar görür görmez,kablo tv abonesiyim kablo tv nin,uydunet aboneligine geçtim 2mbps sorunsuz internet kullanıcısıyım artık,adil kulanım ben 2mbps sınırsız 65.75 tl ödüyorum 4mbps 80-90 TL ödüyor 8mbps sınırsız kullanıcısı 120TL civarında ödeme yapıyor 15gb download yaptıgı için Adil kulanım düzenlemesine takılıyor.Acayip Adil :D 100TL para öde 15gb dowload yaptın diye 512kbps 29 gün boyunca rezillik çek ben parayı nediye veriyorum 2mbps niye kullanıyorum daha hızlı baglana bilmek dosyalarımı daha hızlı şekilde indirebilmek için para ödüyorum,Adil kulanım adı altında benim param ile daha az para ödeyerek internet kullanan kişi ile aynı hızda internet hızına düşürecek mahkemelik olmamak için web sayfasında acıklamam var malum sözleşmelerin malum maddesi ( X ) firmamız internet kullanıcılarına haber vermeksizin tarife hız vs. gibi haklarını saklı tutar.
Saklı tuttugunuda web sayfasında acıklamış madurlara kalmış bir durum ya tarife degişikligine gidilecek yada varsa başka firmaların internet aboneligine gecilecek (örnek: BENİM GİBİ.) bir hikaye paylaşmak isterim sizlerle.
Bir zamanlar ülkenin birinde,halkın refahı gelir düzeyi gayet iyi bir şekilde geçinip gidiyorlarmış.Herkezin alım gücü işi refahı sosyal yaşamı yüksek düzeydeymiş.Ülkenin KRALı ne yapsam ne etsem diye düşünürken halkın tepkisini ölçmek için,şehrin merkezine Köprü yaptırmış,Krala yakın olan sarayda Kralın yardımcıları,Kralım köprüye ne gerek var,dere yok ırmak yok,yol yok kalabalık yok,köprüye ne gerek var diyerek uyarmışlar,Kral bu uyarılara karşılık siz dedigimi yapın diyerek cevap vermiş.
Köprü kurulduktan sonra Kral ferman yayınlatmış halkına,bundan böyle herkez Köprüden geçecek, geçmeyenlerin kellesi vurulacak,duyduk duymadık demeyin.
Halk kendi arasında nasıl olur bole birşey diye söylene dursun herkez Köprüden gecmeye başlarlar,
derken Kral köprünün her 2 ucunada görevli koydurur,her gecenden ücret alınacak diye haber yayınlar,
gel zaman git zaman,Kral bakar halktan ses soluk cıkmıyor işi abartır,geleni gideni .....( kibarca ) dövmesi için 2 kişi görevlendirir,halk tekrar arasında konuşur nasıl olacak bole işmi olur diye serzenişte bulunurlar.Günlerden bir gün saraya kadar duyulan homurdanma sesleri Kralın kulagına gider Kral ne oluyor diye merak icerisinde dışarı bakar ve Köprünün her 2 ucuda alabildigine kalabalık uzunmu uzun kuyruk oluşmuş ucu bucagı görünmüyor,Kral bir an önce köprüye gidip ne oldugunu ogrenmek üzere saraydan cıkar,Köprünün ucuna vardıgında Kralın habercisi yetişir Kralım,Kralım der ve Kral sorar neymiş bu halkın köprüden gecmeyişi isyanamı kalktılar toplu vaziyette diye sorar,haberci yanıtlar Kralım köprüde görevli olan gelen geçen herkezi ( si....) görevli bugun hastalanmış ve işe gelmemiş halk köprüden karşıya geçecek ama görevli (si....ci.) işe gelmedigi için isyan ediyor.
:))))) sizleri bilmem ama bana ole geliyorki tıpkı bizi anlatır gibi :D
yola devam. TTnet ve TürkTelekom konuşmadan 16TL her ay ücret ödeyelim.:D
okuma zahmetine katlananlara teşekkürler.
iyi forumlar.
Unutmadan halen TTnet abonesi olup 2mbps 4mbps ve 8mbps kullanıcıları sınırlı,sınırsız aboneler 8mbps 2.5TL ücret ödeyerek gecilirken yapmaları gereken bir tiyo vereyim.Aboneliklerini 1mbps düşürsünler 1 gün sonra 2.5TL fark ödeyerek 8mbps geçiş yapsınlar.Çünki 2mbps 4mbps 6mbps 8mbps ücretleri farklı olup 2mbps den itibaren ödenen ücret 65.75 TL den 1mbps ücretine düşürülüp atıyorum 1mbps 30 TL +geçiş ücreti olan 2.5 TL ilave edilip 8mbps daha ucuza kullanmaya başlaya bilirler.
:D:D:D:D:D