ttnet 8 mbite kadar hız rekoru
ben ödüyorum sizde geciktirmeyin ne yapcaz artık .Afedersin ama biz tuvalete gittiğimizde bizden insan dışkısı geliyor sende galiba yeşil yeşil banknotlar çıkıyor.Ayrıca 13 yaşında faturayı zamanında ödüyorum denmez ona. Babam sağolsun denir. ;)
Son Düzenleme: Atilla Sarıtaş ~ 29 Ekim 2010 16:25
hattınıza gelen 9000 kb/sn hızın 8192 kb'ını kullanabiliyorken
Saniyede 2 mb indirmek imkansız
Teoride hesap yapılınca 1mb/sn indirmelisiniz.
2 mb indirmek için 16 mbit bağlantı gerekli
Zaten resimler incelendiğinde 46 sn sonra download bitmesi gerekirken ikinci resim iki dakika sonrası ve download neredeyse yeni bitiyor
O daha önce indirdirirken yarım bıraktığınız ve sonrasında tekrar download ettiğiniz bir dosya olmasın
Bu Ijjiden kaynaklanan bisey. 1920mb saniyede gösterir 1gb /sn de
Ijjinin downloaderinde bi hata da var. bende de 20megabyte/sn göstermişti.
Aybaşını bekliyorum önce altyapı çalışmasının bitip bitmediğini sorucağım.Eğer bitti ders 6 Mhps ye çekin diyeceğim.Ama bitmedi derse 4'e çekin diyecem.
Çocuğum diye söylediklerimi dikkate almıyorlardı annem bir aldı telefonu çocuk diye tın yapıyorsunuz şikayet ederim sizi diye şimdi adamlar BATUHAN BEY diye tabir ediyorlar.Ama şu kadın MT ler hiç bir b** bilmiyor
Valla 3-4 senedir her telefon konuşmamda 'Bey' olarak hitap ediliyor. Telefonda benim ses kalın çıkıyor telefon açan kişi tanıyamıyor
Babam sağolsun 2 faturada bir ödüyor bazen ödemiyor :D
Hayatımda görmedim derken;bizim üniversitede bir internet var .hızını bilmiyorum ama saniyede 12 mb indirebiliyorum.(Erciyes üniversitesi)