aman geçmeden önce ayrıntıları dikkatle tekrar tekrar okumanızı tavsiye ederim... benim kotalıdan kotasıza geçerken defalarca müşteri hizmetlerinden bilgi aldığım halde söylemedikleri şeylerin parasını şimdi faturalarıma yansıttığı gibi olur yoksa... son faturam 1mbt limitsiz 70 lira. neymiş daha önceki dönemin limitsize geçmeden önceki kullanım miktarı eklenmiş eklensin yine o kadar etmez... bu nasıl bir yapı nasıl bir karmaşa nasıl bir sistem anlamakta zorluk çekiyorum... inşallah bir an önce ttnete altyapısı ile çok sağlam bir rakip çıkar... Ttnetten nefret ediyorum... mecburiyetten kullanıyorum...
TTNet 8 Mbps için ön talep almaya başladı
- 1
- 2
8 Mbps'e kadar ADSL paketlerinde, hattın desteklediği hız ile bağlantılı olarak 8 Mbps'e kadar hız sağlanmaktadır. Tüm "8 Mbps'e kadar ADSL paketleri" için aylık 15 GB adil kullanım uygulanacaktır. Aylık download miktarı 15 GB'ı aşması durumunda, ay sonuna kadar download hızı en fazla 512 Kbps olarak uygulanacaktır.
şu iş olmasa direk geçerim.Ev santrala yakın.Hat destekler.
aslında isim hatası
8 mbps 15 gb kotalı
kota aşımında fiyat eklemiyoruz
hızınızı alıyoruz
msn de konuşurken arkadaşa yeni tarifeyi böyle tanıttım :D
limitsiz kullananların çoğu bende dahil 15gb cok üstünde download yapıyoruz bekledikleri ilgiyi rüyalarında görür bu kendini akıllı zannedenler
siyasilerin telekom'u özelleştirerek bizi bu tür aldatıcı internet tarifelerine mahkum etmesi gerçekten büyük rezalet... Ülke insanı sınırsız 8 mbit'i ucuza hakediyor; ama adamlar 15 Gb sınırı koyuyor bu devirde; tam bir rezalet... bilinçsiz özelleştirmelerin acı sonuçlarına artık katlanacak tabii ki halkım...
arkadaşlar bu tarife tamamen zaten kotalı kullanıcılara yönelik sabit 1 mbps hızında kullananlar ile yeni tarifedeki kotalı tarife fiyatları aynı adam 1 mbps yerine desteklyiorsa tabiki daha fazlasını almak isteyecek.
- 1
- 2