Merhabalar... Ben hala sınırsız 1024 kullanıcısıyım... ama bir arkadaşım 8mbit'e geçti... 141GB'lık download yapıldı... genelde torrent olarak yapıldı... şu anda mozilla yada ie üzerinden bir dosya indirmek istesek 25kb'la indiriyor... fakat torrent indirmek istediğimizde 400-500kb'la indiriyor....
gerçi 8mbit düşünüldüğünde 400-500kb az fakat önemli olan nokta 15GB geçilmiş olmasına rağmen ie yada mozilla'da 25kb indirirken torrentte 400lere 500lere çıkması...
benzer olay olan arkadaşlar yada fikirleri olan arkadaşlar paylaşırlarsa sevinirim...
TTNet Adil! Kullanım Limit Torrent'i Etkileyemiyor
Hımmmm.
Güzel bir açığa benziyor.
Flashget ile download yapsana bir siteden ama küçük bir ayar yapacaksın.
Flashget açıkken Alt+O tuşuna bas aynı anda seçenekler açılacak protokol tabında Göndereni İlet kısmından Kullanıcı aracıyla, Kullanıcı Tanımını aşağıdaki resimdeki gibi ayarla.
Sonra şu linki flashget ile indir bakalım hız yine düşecek mi?
bunu flashget ile indir bakalım kaç kb ile çekecek. Normalde flashget yukarıdaki ayarları yapmazsan internet explorer yada mozilla bilgileri gönderiyor.
dene bakalım hız düşecek mi?
Kardeş torrent dışında yaptığın dosya indirmelerini Orbit Downloader ile yap. Çünkü orbit internet bağlantını resmen sömürür. Orbit bir dosyayı indirirken sunucuyla 8 adet bağlantı kuruyor. Böylece internet bağlantının elverdiği en yüksek hızlara çıkabilirsin. Eğer bulunduğun yer TTnet santraline yakınsa 600-800 kb/sn hızlara çıkabilirisin.
valla ben firefox'lada, ie'lede torrent'lede 810-820kb civarı download yapıyorum hala, yazılımdan ziyade tt'le alakalı bi durum. ya bi hataları var yada 3g, şikayetler vs. derken kullanıcıların gönlünü almak için yapılmış bi durum...
valla ben firefox'lada, ie'lede torrent'lede 810-820kb civarı download yapıyorum hala, yazılımdan ziyade tt'le alakalı bi durum. ya bi hataları var yada 3g, şikayetler vs. derken kullanıcıların gönlünü almak için yapılmış bi durum...oldu anam biz 100 ytl verelim 8mbit sınırsıza siz 49ytl verin girin oldu.
Yakında TTNet uyanır bu duruma.
gençler iyi hoş sömrüyorsunuz ttneti ama keşke açıklamasaydınız burda. şimdi kapatırlar o açığı.
Yem,Yem =)koysun tek tıklamayla tarifeler değişebiliyor artık zaten...
Tabi bu benim görüşüm : TTnet şimdi besili tavuk gibi besliyor,besliyor hatta bu beslenenler cevresindekilerede öneriyor çogunlukla bunu duyan cevredekilerde hemen besili'ler ağına katılıyor ve ttnet yeteri kadar besili topladıktan sonra bu oyuna game over yazarak son koyacaktır.
koysun tek tıklamayla tarifeler değişebiliyor artık zaten...yok be abicim ben online işlemlerden denedim eski tarifeme döneyim (1 mb limitsiz) bana dediği şu : müşteriyi daha düşük bir hıza düşüremezsiniz.. yada sen biliosan bi yolunu bana anlat bende bileyim.şimdi telefonla arayıpda bi saat müzik dinletmesinler bana.
yok be abicim ben online işlemlerden denedim eski tarifeme döneyim (1 mb limitsiz) bana dediği şu : müşteriyi daha düşük bir hıza düşüremezsiniz.. yada sen biliosan bi yolunu bana anlat bende bileyim.şimdi telefonla arayıpda bi saat müzik dinletmesinler bana.ordaki değişimlerde 1 ay sınırı var. yani tarifeni değiştirdikten sonra bir dahaki değişiklik için en az 1 ay geçmesi gerekiyor. ondan olabilir. onun dışında hız düşürmesi olmaz gibi bir durum yok.
ordaki değişimlerde 1 ay sınırı var. yani tarifeni değiştirdikten sonra bir dahaki değişiklik için en az 1 ay geçmesi gerekiyor. ondan olabilir. onun dışında hız düşürmesi olmaz gibi bir durum yok.yok hocam .. o sorun yok bende ..benim 1 ayı coktan gecti.yinede denedim olmuyor valla.aynı sorunu veriyor anlamadım gitti..yine müzik dinleyecez desene..
Bu tarife düşürememe nedeni sözleşmeden kaynaklanıyor. Ben ttneti aradım sordum müşteri hizmetlerinden bi bayana. Dedim ki ben tarife düşürmek istiyom dedim. O da dedi 2 yıllık sözleşme bitmeden daha ucuz tarifeye geçemezsiniz dedi. Ben şimdi 12 ay sonra geçebilcem alt tarifelere hehehe :)))
windows ilk çıktıgında açıklar ile dolu olur
buda böyle bişey modem in fişini çıkar tak 50 ile sürünürsün