Arkadaşlar TTNET'te öyle bir şey var mı, 8 saatten sonra bağlı kalırsak ücrete mi yansıyor? Ben bu ay hiçbir şey indirmedim, yani kotam henüz 1,5 GB civarı; fakat 56 YTL civarı para geldi. Bunun nedeni nedir? Bu arada temmuz ayında kota sınırını aşmıştım. Temmuz ayının ücreti bir sonraki aya devretmiş olabilir mi?
TTNET ADSL (1 Mbps) ''8 Saat Sınırı'' Doğru mu?
acıış ucreti filan olabilir yada 2 3 aylık faturan olabilr. ilk seferde genelde boyle olur.
1 senedir internet kullanıyorum. Yani ilk sefer değil.
Arkadaşlar yani tek önemli olan şey 4 GB kota mı? 4 GB'yi aşmadığım takdirde istediğim kadar kullanabilir miyim?
(Bu arada 2 gün önce 4440375'ten borcumu sorgulamıştım, borç yoktu; bugün sorguladım 56 YTL. Önceki aylardan devretmiş olsaydı 2 gün önce borcunuz bulunmamaktadır der miydi? :S. Kotayı kesinlikle aşmadım. 8 saatlik sınır olmadığından emin misiniz arkadaşlar?)
faturalar geçen ayın olarak geliyo yani bnmkisi öyle :D kotayı aştığım ay farkettim
Tamam arkadaşlar, teşekkür ederim. :)
1 Mbps bağlantıda 4 Gb kotayı tamamlamak için tam hızda 8-10 saat kesintisiz bağlanman yeterli.
kastedilen şey bundan ibaret.
arkadaşlar zaten ADSL dediğimiz şeyde bağlı kaldığınız süre önemli değil indirdiğiniz veri önemlidir yani 8 saat kullanım sınırı diye birşey olmaz yani ADSL in mantığı budur zaten
1Mbps Sınırsız internet kulanıyorum ve hic tavsiye etmiyorum video ve filim izlerken çok işkence cekiyorum tamamiyla filim izleyemiyorum desem yeridir eyer internetten video filim izlicekseniz dosya indiricekseniz 1Mbps internet almayın artık filim izeyelemez oldum internet oyun indiremez oldum