Slm arkadaşalr Dün Bağlantı Hızımı 8 Mbps Yaptırdım Ordaki Adamlar Bağlantı yerini Santrale Nekdar Yakın olursa okadar hızlı olur Dediler Speed test den tes yaptırdım 1700 Kbps Çık tı Nası oluyo bağlatı hızımım 2 mbps mi nie 8 mbps diyolar oazman bunu hızlandırmanın baş yolu yokmu yardım edin lütfen
TTnet Adsl 8 Mbps Net Paket
Hız testini yaparken internet ile ilgili bütün programları, sayfaları kapattığınıza emin olun ve öyle deneyin.
Bu arada herhangi bir dosya indirmek istediğinizde kaç kb/s ile iniyor?
Ayrıca hız testini bir de buradan deneyin.
BENİM 866 ÇIKTI NORMALDE KAÇ OLMASI GEREKİYOR.
Fena değil 1 Mbps ye göre.
Last Result:
Download Speed: 1141 kbps (142.6 KB/sec transfer rate)
Upload Speed: 207 kbps (25.9 KB/sec transfer rate)
Latency: 108 ms
Ne yazıkki garanti vermiyorlar. Santrale uzaklık, bağlanan kullanıcı yoğunluğu vs. gibi sebeplerden ötürü hız düşebilir altyazısını getirmişler. Ki büyükşehirler hariç her eve 8mbit hız sağlayacak altyapıya sahip olduğuna inanmıyorum ttnetin.
Zaten paketin tanımında 8Mbps'e kadar diyor. 8Mbps demiyor. Yani duruma göre o hız 256k da olur 8 Mbps de olur. İnsanların daha cazip paketlere, başka firmalara gitmesine engel olmak için, kullanıcılara 24 aylık -yanılmıyorsam- sözleşmeyle hapseden bir paket bu. Bu pakete geçip de memnun olan bir kişi görmedim. Her türlü kullanıcının kazıklandığı bir paket. TTNET'ten de ötesi beklenemezdi.
Hız testini yaparken internet ile ilgili bütün programları, sayfaları kapattığınıza emin olun ve öyle deneyin.Saniyede 238 KB hızında iniyor
Bu arada herhangi bir dosya indirmek istediğinizde kaç kb/s ile iniyor?
Ayrıca hız testini bir de buradan deneyin.
Download Speed: 459 kbps (57.4 KB/sec transfer rate)
Upload Speed: 99 kbps (12.4 KB/sec transfer rate)
18 Ağustos 2009 Salı 23:13:20
bu sonuçlar cıktı. iyimi kötümü acaba beyler. net limitsiz paket die kazıkladılar.eski tarifeyede dönemiyoruz.
Download Speed: 459 kbps (57.4 KB/sec transfer rate)Bu adsl speedtestine göre kötü ama başka browserlerle ve başka speed test ölçenlerle de de yapın derim.
Upload Speed: 99 kbps (12.4 KB/sec transfer rate)
18 Ağustos 2009 Salı 23:13:20
bu sonuçlar cıktı. iyimi kötümü acaba beyler. net limitsiz paket die kazıkladılar.eski tarifeyede dönemiyoruz.
Bu da benimki:
İE 8 ile:
Last Result:
Download Speed: 776 kbps (97 KB/sec transfer rate)
Upload Speed: 190 kbps (23.8 KB/sec transfer rate)
18 Ağustos 2009 Salı 23:34:28
Not: tekrar tekrar yaparsanız düşüp gidiyor ve açık internet bağlantıları kapatırsanız da iyicene düşüyor yani test sonucu güvenilir değil. İE ile dnedim. Baklım safariyle ne sonuc verecek:
Safariyle:
Last Result:
Download Speed: 843 kbps (105.4 KB/sec transfer rate)
Upload Speed: 110 kbps (13.8 KB/sec transfer rate)
Tuesday, August 18, 2009 23:44:40
Bu adsl speedtestine göre kötü ama başka browserlerle ve başka speed test ölçenlerle de de yapın derim.bide başka tarayıcı ile deneyeim bakalım.firefox ile denemiştim bu cıkmıştı. zaten jd ile indiriorum ben genelde bi sorun cıkarmıyor.hızım genelde 350 kb den aşağı düşmüyor.ama tarayıcı ile 50 kb .
Bu da benimki:
İE 8 ile:
Last Result:
Download Speed: 776 kbps (97 KB/sec transfer rate)
Upload Speed: 190 kbps (23.8 KB/sec transfer rate)
18 Ağustos 2009 Salı 23:34:28
Not: tekrar tekrar yaparsanız düşüp gidiyor ve açık internet bağlantıları kapatırsanız da iyicene düşüyor yani test sonucu güvenilir değil. İE ile dnedim. Baklım safariyle ne sonuc verecek:
Safariyle:
Last Result:
Download Speed: 843 kbps (105.4 KB/sec transfer rate)
Upload Speed: 110 kbps (13.8 KB/sec transfer rate)
Tuesday, August 18, 2009 23:44:40
Ben 1-8 mbps net limitsize geçtim gayet memnunum.Download hızlarımda oldukça iyi.Üstelik bu hızlara normal tarayıcılarla da ulaşabiliyorum.İşte test sonuçları:
Download Speed: 3937 kbps (492.1 KB/sec transfer rate)
Upload Speed: 305 kbps (38.1 KB/sec transfer rate)
Latency: 112 ms
Bu da başka bir siteden test ve bana göre en güvenilir testlerden birisi.Burada değişik serverlerı seçme şansınız da var.Adresi:http://www.speedtest.net/