Buğün bir ay oldu adsl kotalı intermete bağlatmam ama biraz önce birşey oldu ondan sonra internet çokkkkkkkkkkkkk yavaşladı ama çokkkkkkkkkkkkkk buraya girmem bile 1 dakika mı aldın nerdeyse ben eski adsl kota mı istiyorum muhteşemdi uçuyordu
LÜTFEN YARDIM EDİN KAFAYI YİYECEM ŞU ANKİ İNTERNET İLE....
ttnet adsl hemecik yardım
Arkadaşım wirelles giriyorsan muhtemelen birisi ağına bağlanmış ve download yapıyordur. Ağına şifre koy eğer yoksa tabii
Sorununu daha detaylı anlatsan bizde daha iyi yardımcı olacağız
belki o an bilgisayarındaki bir yazılım kendini güncelliyordur.
arkadaşlar daha detaylı nasıl anlatayıım ki bu siteye girmek için 1 dakika uğraştın önceleri 10 saniye de giriyordu bu wirelles ne arkdaşaım nereye şifre koyacağım bana yrıntılı şekilde anlatır mısınız?
Öncelikle eski kotamı geri istiyorum demişsin. Kota hız sağlamaz. O download limitidir. Senin bağlantın tahminimce 1024Kbit (1Mbit) tir.
Yavalama konusuna gelince, öncelikle bu yavaşlama sadece internettemi oluyor. Yani bilgisayarda mı yavaşlama var internettemi. Bunu bi kontrol et. Ona göre birşeyler öneririz.
Ayrıca modemin ışıklarını kontrol et. Işıkların ne anlama geldiğini kitapçığından vs. öğren. Veri akışını gösteren ışığı(led) öğrendikten sonra internette hiç bir işlem yapmadan ışıkları gözlemle. Belki arkaplanda çalışan bir virüs, ya da bir programın güncelleme işlemi gerçekleşiyordur. Bu da bant genişliğini doldurduğundan net hızın yavaşlayabilir.