Merhaba.Benim şöyle bir sorunum var.Ben ttnetin 8mbps'ye kadar hızlı limitisiz paketine (netlimitsiz) geçtim.Fakat geçtikten sonra download yaparken biraz hız düşüklüğü ve durarak indirmek gibi problemler çıktı.Yani bir şey indirirken biraz duruyor biraz indiriyor.TTnet müşteri hizmetlerini aradım şu an yurtdışı kaynaklı sitelerde problem olduğunu söylediler.(ben genellikle rapidshare kullanıyorum)Bir de size danışıyım dedim.Acaba bu sorun modemden mi kaynaklıyor indirdiğim dosyanın büyüklüğünden mi kaynaklanıyor yoksa ttnetten mi kaynaklanıyor?kullandığım modem ttnetin kampanyada verdiği pikatel combomax.İlgilenecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
ttnet adsl hız sorunu
bulundugun yer 8 mbit i kaldırıyormu alt yapısı bılgın varmı o konuda yoksa sorun cok cıkar mesela benım bulundugum yer 6 mbit den fazlasını kaldırmıyor alt yapım o yuzden
bide şöle olabıılr diyelım altyapın kaldırıyor modemın kaldırıyormu uyumlumu onuda araştır
kolay gelsın
bulunduğum yerin kaç mbps kaldırdığını nereden öğrenebilirim ? bu arada modemim 24 Mbps veri alma ve 1 Mbps veri gönderme hızlarını destekliyormuş.
gayrettepe de çalışma varmış yurtdışında ki sorunlardan dolayı yurt dışından veri alışveri çok düşük şekilde işliyormuş
3,82 kb/s ile dosya indiriyor bugün :S...
ben gecen lerde ttnet serviscisine sordum 8 mgbit e geciyim mi diye ben köyde oturdugum icin gecme dedi hızlandırmıyor daha cok düşürüyormuş bi cok kullanıcınınkini tekrardan 1 mgbit e düşürmüşler ; ) belki faydası olur diye yazdım :D
bende net 1 mbit ve 100 kb ile indiyor 5 saattırde devamlı ındırme yapıyorum sorunsuz ınıyor ve 100 den aşağı ınmıyor hatta 110 a bile cıkıyor hızım
kaldırpı kaldırmadıgını Türk telekom da dı abı geldı bıze onun elındekı cıhaz ile ölçüm yaptık da öğrendık
şu gayrettepedeki çalışmayla ilgili bi sorum olucak.ben kozyatağında oturuyorum.şimdi istanbulun herhangi bir yerinde yapılan bir çalışma bütün istanbulu mu etkiliyor?
evet ana merkez olarak düşün