Başlat > Çalıştır > cmdekrana bu gelecek:
c:\document and setting\administrator\>_bunu yazın:
telnet 192.168.1.1
ekrana bu gelecek:
>admin:
bunu yazın:
ekrana bu gelecek:
>şifre:bunu yazın:
ekrana şu gelecek:
>deneyen arkadaşların cevaplarını bekliyorum.
telnet ile modeme girdim.
wan config bu işi çözmediğinden ! sys ppp on @smileadsl.net yapıp enterledim.
modeme arayüzden girdiğimde ttnet yerine yine değişmeyecekmiş gibi smileadsl yazıyordu.
şu an ttnet zte kablosuz modem smile olarak çalışıyor.
Parasını ödediğiniz modemi istediğiniz gibi kullanın.
Unutmadan fikir için teşekkür ederim.
TTNet Airties Modemi Smile Adslle Kullanmak?
- 1
- 2
telnet te modem ismi admin olarak giriyorum fakat password kısmında hiçbişey yazamıyorum sebebi nedir?
telnet ile modeme girdim.
wan config bu işi çözmediğinden ! sys ppp on @smileadsl.net yapıp enterledim.
modeme arayüzden girdiğimde ttnet yerine yine değişmeyecekmiş gibi smileadsl yazıyordu.
şu an ttnet zte kablosuz modem smile olarak çalışıyor.
Parasını ödediğiniz modemi istediğiniz gibi kullanın.
Unutmadan fikir için teşekkür ederim.
airties in sitesınden eskı bır surum yukleyınce ttnet ıbaresı otomatık olarak kalkıyor tabı rt-205 ıcın denendı yapmanız gereken cok kolay modem marka rt-205 seılmelı ulke tukıye versıyorn kısmı tt net secılmelı ve enalttakı eskı versıyorn secılıp guncellenmelı boylelıkle ttnet ıbaresı kalkıyor ben suan o sekılde smıle adsl de kullanıyorum.
burada resımden ınceleyın
http://img9.imageshack.us/i/smle.jpg/
[/url]
Uploaded with [url=http://imageshack.us]ImageShack.us
airties yazılımını yükleyin. daha sonra programın exe sini hex editör ile açarak @ttnet satırını kendi istediğiniz gibi ayarlayın. programdan modeminizi kurun . rt206 lar telnet bağlanılmıyor. bende bu yolu denedim.
airties yazılımını yükleyin. daha sonra programın exe sini hex editör ile açarak @ttnet satırını kendi istediğiniz gibi ayarlayın. programdan modeminizi kurun . rt206 lar telnet bağlanılmıyor. bende bu yolu denedim.Kardeş senin dediğin yöntemi uyguladım fakat değişikliği yapınca dosya bozuluyor, eğer sende değiştirilmiş halinin exe si varsa bize gönderirsen herkesin sorunu çözülmüş olacak.
arkadaşlar airties modemler için bu kadar uğraşmaya gerek yok ,modeminiz hangi model ise airties in güncel yazılım sayfasına gidin,fakat önemli olan modeminiz smile kilitli ise ttnet yazılımı değil smile olan yazılımı yükleyin,aynısı ttnet kilitli modemler için de geçerli ttnet kilitli ise ttnet yazan yazılı indirin yükleyin deneyin bir teşekkür edseniz yeter
airties sitesinde kilit kırma programı var onu kullanın
bakın arkadaşlar herkes bişey yazmış ama ben kestirme bişey yazıcam her modemde vardır hemen hemen şimdi siz @ttnet kısmını değiştiremeyip yada başka hizmeti yazıp okeyledinizde kabul etmiyor o yuzdenden de modemı ayarlıyamıyorsunuz modemin konfigirasyon ayarları bolumunde ayarları indir die bişey var dosya olarak modem ayarlarını inidirio sonra bu dosyayı not defteri ile açın @ttnet die aratın sonrada orayı @smileadsl.net olarak değiştirin sonrada kaydedip çıkın ayarları yukle yerinden kaydettiniz dosyayı seçip kaydet deyin sonra smileadsl olarak kaydetmiş oluo ama tekrar adsl kurulumuna girersenin aynı sıkıntı olur onu da solim :)
- 1
- 2