ttnet airties rt-206 verdiği modem kullanıcı adı kısmında @ttnet kısmı silinmiyor başka bir adsl firmasına geçtim. Araştırmalarım sonucunda birşey bulamadım. rt-205 firewallını yüklesem rt-206 düzeltebilirmiyim. YArdım ederseniz sevinirim.
ttnet airties rt-206 @ttnet kısmını silmek yardım
Modemin web arayüzünden yapabilirsin sanırım. Programını kaldır.
modemin web arayüzüne girdiğinde DSL ayarlarını servis sağlayıcısından aldığın bilgileri giriyorsun dostum otomaikmen @ttnet yazmıyoruz ki elle yazıyorum @ttnet'i zaten modemin arayüzüne bağlan ordan değiştir
web arayüzünden değişmesi olmuyor @ttneti silemezsin . Yapabileceğin tek şey modemi yurtiçi kargo ile airtiese gönderip normal yazılım yükletmen. anca bu şekilde kullanabilirsin. Bir iki müşterimize bu şekilde yaptık.
Teknikonline Bilişim Hizmetleri
Modemin sitesine girip sürücü indirmeyi ve modelinizi seçtiğinizde karşınıza ttnet sürücüsü eski, standart sürücü eski, ttnet sürücüsü yeni ve standart sürücü yeni şeklinde dört seçenek çıkar. Siz standart yeniyi seçip indirip onunla kurulum yapmayı denemeniz halinde @ttnet uzantısı olmayıp uzantıyıda sizin girmeniz istenir. İlgili sürücüyü indirip kurulumunuz onunla yapmalısınız.
Hatta ben ekleyivereyim
slm. bende ttnet kullanıyordum başka ir sağlayıcıye geçtim ama RT-206 için airties ı aradım servi bana yazılımın değişmitirilemiyeceğini ve modemi onlara kargo etmemi istediler tabi kargo masraflarının kullanıcıya ait oluğunu söylediler bende yollamadım yeni modem aldım. Bu arkadaşın önerdiği yazılımı deneyen var mı?
ben denedim olmuyo arkadaşlar rt-103 - 111-205 ve 211 modelleri için geçerli arkadaşın verdiği yazılım. 206 takılı dedim modemi bulamıyor.
https://www.smileadsl.com/Modemairtiesrt103.aspx.
bu adrese gir kardeşim.burda herşey yazıyor.kullanıcı adını ve şifreni gir internete bağlan.
buda olmasa
yinede çözemezsen 02124440239bu numarayı arayabilirsin kesin açarlar ama 5 dakkada açıyorlartelefonu.ip adresini yaz bi yere telefonla aramadan.sorunca hemensöylersin.
sakın modem açılmaz zannetme banada öyle dediler açtırdım.
not :bunu yazan ben değilim oda senin gibi aynı sorunu yaşayan biri o bunu yaparak sorununu çözmüş
sende bi dene
Arkadaşım aynı sorun bendede vardı bende smile adsl modem vardı ttnete geçtim sonu otomatikmen smile oluyor sendede ttnet oluyordur.
Bunun çözümü ise 192.168.2.1 web arayüzüne gir orda şifre varsa şifreni gir ondan sonra sunları yap ADSL/ADSL AYARLARI ordaki PvC adına tıkla kullanıcı adını değiştir sonra kaydet...
Eğer şifreni bilmiyorsan ADSL hizmet programından ayarlara gir sol altta gelişmiş ayarlara tıkla...bu kadar...!!!
Airties RT-206 v4 isp klidini kaldırma.
Değerli Müşterimiz,
Ekte modemin kilidini kaldırmanızı sağlayacak programı gönderiyoruz.
Programın kullanımı ve dikkat edilmesi gerekenler;
- Programı tercihen XP işletim sistemi yüklü bilgisayarlarda çalıştırınız.
- Kullandığınız modem wireless ise programın çalışabilmesi için modem’e kablo ile bağlı olmanız gerekmektedir.
- Bilgisayarınıza elle IP verdiyseniz (Manuel IP) IP’nin DHCP tarafından alınmasını sağlayacak ayarları yapınız.
- Eğer işlem başarısızlıkla sonuçlanırsa Firewall veya Antivirüs programlarınızı disable ediniz.
- Programın Windows7 ve Vista işletim sistemlerinde yönetici olarak çalıştırılması veya uyumluluk modunun aktif hale getirilmesi gerekmektedir.
Gönderdiğimiz dosya sıkıştırılmış bir dosya olduğu için öncelikle 7zip , Winzip veya Winrar benzeri bir program yardımıyla dosyayı açmanız gerekmektedir.
Ekte programın nasıl çalıştırılacağını anlatan dokümanı bulabilirsiniz.
Sağlamış olduğumuz doküman yardımıyla işlemin başarısız olması durumunda 7/24 hizmet veren 444 02 39 numaralı destek hattımızdan yardım alabilirsiniz.
Airties ürünlerini tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
ZTE ZXV10 W300 SERİSİ MODEMİN ÇÖZÜMÜNÜ KENDİ YÖNTEMİMLE ÇÖZDÜM . DİĞER ARKADAŞLAR DA FAYDALANSIN DİYEREK NOTU EKLİYORUM. BAYA UĞRAŞTIRDI AMA SENTİM YETKİLİLERİNE DE SORDUM AMA ONLARDA BU MODEME TEK YARDIMLARININ RAS İSİMLİ DOSYA GÖNDERMENİN OLDUĞUNU SÖYLEDİLER RAS DOSYASINA YAPMADIĞIM KALMADI AMA MODEMİN BANAMISIN DEMEDİ BEN BU DOSYAYI KABUL ETMEM DEDİ. SENTİM E BU MODEMİN ARAYÜZÜ TPLİNKLE AYNI DEDİM AMA ONLARDA OLABİLİR DEDİLER FAKAT HAKLI ÇIKAN YİNE BEN OLDUM ARKADAŞLAR TPLİNK SİTESİNE YENİ BİR MODEM KOYMUŞLAR TD-W8961ND BUNU TIKLAYIN DOWNLOAD KISMINDAN FIRMWARE V.2 SÜRÜMÜNÜ İNDİRİN ZTE MODEM BU SÜRÜMÜ KABUL EDECEK MODEM ARAYÜZÜ tplinke döndü az sonra denemesini yapacam denemesi yapıldı modemde bulunan internet ışığı yanmıyor ama internete çıkıyor :)
arkadaşlar sakım zte w300 modeme khevst01 şerrosunun dediğini yapmayın modem bozuluyor
airties in kendi sitesinde var onu kullan
Airtesi adsl modem kilidi açma yazılımları http://www.adslteknikservis.com/ ... aldirma-hbr-92.html buradan indiriliebiliyor.
Ben TTNET abonesiyim.Kullanım ömrü dolduğu ve sık sık arıza verdiği için TTNET 'in kendi Air Ties RT-104 modeminden ,yine TTNET'in Air Ties RT-206 Modemine geçeceğim.Yeni satın aldım henüz kurulumunu yapmadım.Sormak istediğim konu: http://192.168.2.1 yazıp da Modem arayüzüne girdiğimizde karşımıza çıkan Kullanıcı adı kısmına "admin" ,şifre kısmına ise "ttnet" yazın derler.Kitapcığında da böyle yazar.Peki ben şimdi buraya değiştirmiş olduğum önceki eski modemin şifresini mi yazmalıyım yoksa ''ttnet'' mi yazmalıyım?teşekkür ederim.
kendim hallettim,
Cevap:ttnet i girdim kabul etti.Fakat hemen yeni şifreye değiştirdim(kitapcığında da değiştirin diyor).