TTnet,Ben ve Online oyunum....

Dincers
19-10-2010, 00:08   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
15 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2010

Ya arkadaşlar nedir benim bu çektiğim şu TTnetten...Problemler bitmek tükenmek bilmiyor.Oyun oynarken sürekli lag,internetim yavaş,IDM ile dosya indirirken 2 mbps bağlantıyla bile 50-60 kb ile indiriyorum dosyaları.TTneti iptal ettirip başka bişeye geçeyim diyorum ama zaten bildiğiniz gibi çogu internet sağlayıcısı yine Telekomun alt yapısını kullanıyor bağımsız olan bi tek Superonline var onunda FiberNetine geçeyim diyorum ama bu sefer oturduğum  bölgede Fiber Optik ağ yok valla artık hayattan bezdim.Format atıyorum çare yok,müşteri hizmetlerini arıyorum bilgisayarınızda virüs vardir lütfen virüs taraması gerçekleştiriniz diyor başkada bişey demiyor bi kerede problem bizde deyin kardeşim.Yazık yani sırf onlara inat diye PC me 3 kere aynı gün içerisinde format attım şimdi de modemimi değiştirmeyi düşünüyorum.Uydunette iyi diyolar ama onunda bi kaç zımbırtısı var bilmiyorum ne yapıcam internetsiz hayat adeta oksijensiz bi dünya gibi geliyor bana -.-

Atilla Sarıtaş
19-10-2010, 00:49   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
5,871 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2010

Herkes aynı durumda kardeşim :)
Alt yapı kullansada TTNet'in superonline sağladığı portlar farklı. Yinede superonline'ye geç en azından muhattap olacağın kişiler TTNet olmasın. Ben 3 sene Superonline kullandım en fazla 1 bilemedin 2 kere bağlantı gitti TTNet bağlattım 8 ayda en az 20 kere bağlantı gitti. 56 k gibi bi düşüyor bi geri geliyor mundar ettiler.
Superonline'ye geç fiber talebinde bulun yeterli sayıda talep gelirse gelip fiberi döşüyorlar ama apartman yöneticisinin onayı gerekiyor(muş).