arkadaşlar elimde casper nirvana laptop var fakat bir tanede masaüstü bilgisayar almayı düşünüyorum
sizce ttnetin kampanyasındaki Casper Nirvana Masaüstü Bilgisayar nasıl aşağıya yazdım özelliklerini sizce nasıl önerir misiniz yoksa bu ttnetin işinin içinde yine olmadık bişiler var mıdır diyorsunuz sizlere sormak istedim sizce ??
Sistem ÖzellikleriMarka & ModelCasper Nirvana Masaüstü Bilgisayarİşlemci türüIntel® Pentium® E6600 (2M Cache, 3.06 GHz, 1066 FSB)İşletim SistemiOrijinal Windows® 7 StarterDahili bellek320 GB HDDBellek kartı aygıtı2 GB DDR3Ekran boyutu18,5''Ekran çözünürlüğü1366x768Grafik kartıIntel 4500HD Graphics OnbHarici G/Ç bağlantı noktaları6 USB (4 arka+2 ön), 1VGA, 1LAN, 3 Ses KartıAğ arabirimi10/100 LANGüç kaynağı türüDahili Power SupplyGaranti2 yılÜrünle Gelen YazılımMicrosoft Security Essential Antivirüs Programı Microsoft Office Starter 2010Ürün rengiSiyah
ttnet bilgisayar kampanyası yardım
internet icin özellikleri gayet güzel yeterli
casper i alma bence ona vericen parayı hesapla toplamını ona göre toplat bitane....
telekomun verdiği sistemlerlen ilgili
1 amd sistem var ise asla bulaşma ne ceddi kalır sövmedik nede sopu telekomun. 6 dolarlık anakart kullanıyorlar ve en düşük athlon x2 250 modeli bile 78 derecelik ısılarda çalışıyor sürekli donup resetliyor.
2. intel modellerinede bulaşma msi ve foxcon firmalarının sunduğu 10 dolarlık anakartlarını kullanıyorlar ve psular rezalet ısı probeleemi aynı amd gibi bunlardada yüke vurunca mevcut.
2 hem amd hemde intel sistemlerin kasa içi hava silikülasyonu vasat ötesi içine p3 1100 tualitin kursanız o bile yanar ısıdan kapak kapalı iken.
arkadaşlar ben de ttnet bilgisayar kampayasından bilgisayar alacagım fakat bu ttnet'in suan fatura fiyatının üzrine mi ekleniyor yok sa 15 tl'mi ödeyecegiz.çok acil cevap verirseniz sevinirim.
alacagım bilgisayırın özellikleri bunlar buna da yorum yaparsanız sevinirim
Sistem ÖzellikleriMarka & ModelHP 500B Masaüstü Bilgisayarİşletim türüIntel® Pentium® E6700 (2M Cache, 3.20 GHz, 1066 FSB)İşlemci SistemiOrijinal Windows® 7 Home BasicDahili bellek320 GB HDDBellek kartı aygıtı2GBEkran boyutu20''Grafik kartıNVIDIA 210 512MB AyrıkEkran çözünürlüğü1600x900Dahili sürücüDVDRW SürücüAra Bağlantılar(2) PCIe x1 slots, (1) PCIe x16Ağ arabirimi10/100 EthernetGüç kaynağı türü300 WattGaranti2 YılÜrün rengiSiyah
bu casper nirvanayı annem kendisi için kampanyayla almak istediğini söyledi.tek istediği rahatça online oyunlar oynamak,video ve müzik dinlemek.
Bu pc ile bunları rahatca yapabilir mi?genelde tavsiye edilmemiş ama bu tarz bir kullanım için yeterli ve dayanıklımıdır bunu merak ediyorum.
Peki ya bu :
Sistem Özellikleri
Marka & Model HP G62 Dizüstü Bilgisayar İşletim türü Intel® Core™ i3-370M İşlemci (3M cache, 2.40 GHz) İşlemci Sistemi Orijinal Windows® 7 Home Basic Dahili bellek 320 GB HDD Bellek kartı aygıtı 3 GB DDR3 Ekran boyutu 15.6" Grafik kartı ATI Mobility Radeon™ HD 5470 Grafik Kartı (1GB DDR3) Ekran çözünürlüğü 1366 x 768 Dahili sürücü DVD±R/RW Harici G/Ç bağlantı noktaları 3xUSB, 1xVGA,1XHDMI, RJ45,stereo kulaklık çıkışı,1 mikrofon girişi Web kamerası Tümleşik Mikrofonlu web kamerası (VGA) Hoparlörler ve mikrofon Altec Lansing hoparlörler Ağ arabirimi Tümleşik 10/100BASE-T Ethernet LAN Geniş bant kablosuz 802.11 b/g/n Güç kaynağı türü 90 W Pil türü 6 Cell Garanti 2 Yıl Ürün rengi Prizma desenli Biscotti