merhaba,
ben 1mbit sınırsız ttnet adsl kullancısıyım ve world of warcraft oynuyorum. bu oyun online olarak avrupa serverları uzerinde oynanmakta olan ve 9milyon kullancıya sahip büyük ve ücretli bir oyundur. ve son bir aydır ttnet in 4 kat hız arttırımdan bu yana bu ve diğer oyunlar gün içinde oynanamaz hale geldi. hız arttırımdan once 200-500ms arası gecikme zamanları ile oynanırken(ki bu bile avrupa oyuncularının sahip olduğu 80-150ms gibi değelerin çok üzerindedir) şimdi bu değerler 1500-7000ms gibi kabul edilemez değerlere yükselmiştir. ancak geceleri saat 12 den sonra eski değerlere yaklaşmaktadır.
sorunu hergün ısrarlar ttnet müşteri hizmetlerine iletmemize rağmen, şikayetler ya geçiştirilmekte ya da insanlar aptal yerine konulmaya çalışılmaktadır. insanlar kandırılmaktadır çünkü biz ısrarlar sorunun ttnet ve yurtdısı çıkışlarında olduğunu söylememize hatta kanıtlar sunmamıza rağmen sorun olduğunu kabul edilmemekte, kanıtlarımız hiçe sayılarak virus, sistem sorunu, oyun serverı sorunu... gibi alakasız tezler one sürmektedirler. kanıtlarımıza gelince bu sorun tum oyuncular tarafından yaşanıyor ancak ttnet bunun bireysel sorun olduğunu soylemektedir ancak http://forums.wow-europe.com/thread....779564&si d=1 adresindeki şikayetler birsey olamayacak kadar çoktur ve mutlaka şikayet etmeyen ve sorunu kabullenen kullanıclarda bulunmaktadır. ikinci olarak www.speedtest.net sitesi üzerinden yapılan yurtdışı hız ve ping testleri gösteriyor ki değerler olması gerekenlerin çok altındadır, ancak ttnet müşteri hizmetleri speedtest.test.net.tr adresindeki hız testi ile insanları kandırmaya calışmaktadır cunku kendi birimlerinde olan bu test yurtiçi servera bağlanarak yurtiçin hızını kontrol etmektedir ve kullanıcıları yanıltarak yurtdışı çıkışlarında bir sorun olmadığını soylemektedir ayrıca kendi siteleri dısındaki tesleride kabul etmemekteler.
biz wow oyuncuları olarak sizden talebemiz yanımız yer alarak bize destek vermeniz. ortada bir ücret karşılığı bir hizmet var ancak hizmet kalitesi olmasının gerekenin çok altında. sonuc olarak her ne kadar bir oyun dahi olsa burada para ve insan emeği bulunmakta.
en azından kendi adıma soylemek isterim gerekirse hukuki yolada başvurmayı düşünüyorum. umarım desteğiniz yanımızda görebiliriz. son olarak wow-turk sitesinde bugun bir konu açtım ve orada daşikayetleri görebilir ve ve bize destek olmak isterseniz bizlere hızlı bir şekilde forum uzerinden ulaşabilirsiniz.
saygılarımla
TTnet çilesi için yardım istiyoruz
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
6,371 mesaj
TTNet'in yurtdışı çıkışları kesinlikle kötü..
Ben de bu lag olayını PES6 Online'da fazlasıyla yaşadım.. Türklerle neredeyse sıfır lagla oynanırken yabancılarla her maç lag oluyor.. Bu durum açıkça gösteriyor ki yurtdışı çıkışında sorun var..
(Ayrıca upload hızımız yerlerde sürünüyor..Bunun da etkisi vardır..)
Son Düzenleme: CU_GS7 ~ 30 Eylül 2007 14:34