Arkadaşlar ben ttnet 4 gb kotalı abone oldum 22 Temmuzda benim internetim açıldı 2-3 sorum olacak kafamda takılmasını istemiyorum Öncelikle şimdi bana 31 Temmuza Kadar 4 gb hakkım var galiba birisi senin süre az 9 gün fln daha azdır dedi kafamı karıştırdı birde 4 gb ise kotayı geçmezsem ilk ay faturam kaç gelir Ağustostata heralde Temmuz ayının faturası geliyomuş galiba yardımcı olursanız çok mutlu olacağım şimdiden teşekkürler
TTNET Fatura
Aynen şöyle olucak kardeşim şimdi senin seçtiğin tarfide 30 gün boyunca sadece 4 GB ile sınırlısın . yani şuan yeni açtırdığın için 9 gün boyuna 4 GB hakkın var. ve 4GB yi geçmediğin takdirde aynı ücreti ödüyeceksin
mesela temmuzun son gününden bir gün önce abone oldunuz o bir gün için saded 4 gb hakkınız var ne sizden o birgünlük için tam para alırlar mesela her ay 4 gb ya 25 tl verecekseniz sizden ağustos ayında temmuz adına 25 tl alırlar
Tamam sorun olmaz ben kotayı doldururum ama ilk ay die bağlantı ücreti falan fatura kabarık gelirmi haşırt diye oturmayalım :)
bide bu ilk üç ay 20 lira falan diye kampanya vardı o geçerli mi ?
TTNET sitesinden detaylı bilgi alabilirsin:
http://www.adslteknikservis.com/ ... net_adsl_tarifeleri
Ayrıca kota bilgisini bu adresten takip edebilirsin:
http://adslkota.turktelekom.com.tr/adslkota/login_tr.jsp
TTNET sitesinden detaylı bilgi alabilirsin:Saol kardeş teşekkürler ederim ;)
http://www.adslteknikservis.com/ ... net_adsl_tarifeleri
Ayrıca kota bilgisini bu adresten takip edebilirsin:
http://adslkota.turktelekom.com.tr/adslkota/login_tr.jsp
bi dakkika öyle değil durum... ben yanlış hatırlamıyorsam 27 sinda abone olmuştum... ayın bitmesine 3 var yüklenelim kotayaya dedim.... ama faturayı görünce işin aslının öyle olmadığını anladım :) ttnete sor bence senin 4gb hakkın yok veya emin olmak için ara derim ben... ttnet bu konuda avını bekleyen tarantula gibi davranıyor...
hayır kardeşim bilip bilmeden konusmayın yanlıs bilgi veriyorsunuz bende interneti Haziranın 15 inde açtırdım ve 30 temmuza kadar faturayı ödemem lazım TTNET interneti açtırdıgın ayın son gününe kadar ne kadar süre kullandıysan senden o oranda ücret alır Ben 15 Haziranda açtırdım benden 15 gün için 4gb kotalı kullanıcı olmama rağmen 19 TL ücret alıyor sonraki aylar için ise normal ücretini alıyor yani 29 TL.Benden 15 gün için 19 TL istediyse senden 9 günlük kullanım için kotayı aşmassan en fazla 10 TL isteyecektir.Ben internetimi 15 Haziranda bağlattım ve Fatura Bilgilerim aynen şöyle:
mesela temmuzun son gününden bir gün önce abone oldunuz o bir gün için saded 4 gb hakkınız var ne sizden o birgünlük için tam para alırlar mesela her ay 4 gb ya 25 tl verecekseniz sizden ağustos ayında temmuz adına 25 tl alı
Haziran Ayı ( 15 gün ) : 19 TL
Temmuz Ayı : 29 TL
Bağlantı Ücreti : 29 TL + KDV + VERGİLER
TOPLAM : 80 TL
hayır kardeşim bilip bilmedenkonusmayın yanlıs bilgi veriyorsunuz bende interneti Haziranın 15 indeaçtırdım ve 30 temmuza kadar faturayı ödemem lazım TTNET internetiaçtırdıgın ayın son gününe kadar ne kadar süre kullandıysan senden ooranda ücret alır Ben 15 Haziranda açtırdım benden 15 gün için 4gbkotalı kullanıcı olmama rağmen 19 TL ücret alıyor sonraki aylar içinise normal ücretini alıyor yani 29 TL.Benden 15 gün için 19 TListediyse senden 9 günlük kullanım için kotayı aşmassan en fazla 10 TListeyecektir.Ben internetimi 15 Haziranda bağlattım ve FaturaBilgilerim aynen şöyle:Yardımcı oldugun için saol senin 2 fatura 1 kerede geldi galiba benimde mi öyle olur ?
TOPLAM : 80
evet seninde o şekilde olacak temmuz da bağlatıysan ağustosun sonunda 2 aylık faturan ve bağlantı ücretin faturana yansır ve son ödeme tarihi olarak Ağustosun 30'una kadar ödemen gerekir.Daha sonraki aylar normal 4GB'lik kotalı kullanıcı ücretini ( 29 TL ) ödersin.
Yardımcı oldugun için saol senin 2 fatura 1 kerede geldi galiba benimde mi öyle olur ?
evet seninde o şekilde olacak temmuz da bağlatıysan ağustosun sonunda 2 aylık faturan ve bağlantı ücretin faturana yansır ve son ödeme tarihi olarak Ağustosun 30'una kadar ödemen gerekir.Daha sonraki aylar normal 4GB'lik kotalı kullanıcı ücretini ( 29 TL ) ödersin.Hmm saol vallahi teredütüm vardı ii oldu bali bu ayın sonuna kadar 3.90 gb ypaam bırakayım :D
hayır kardeşim bilip bilmeden konusmayın yanlıs bilgi veriyorsunuz bende interneti Haziranın 15 inde açtırdım ve 30 temmuza kadar faturayı ödemem lazım TTNET interneti açtırdıgın ayın son gününe kadar ne kadar süre kullandıysan senden o oranda ücret alır Ben 15 Haziranda açtırdım benden 15 gün için 4gb kotalı kullanıcı olmama rağmen 19 TL ücret alıyor sonraki aylar için ise normal ücretini alıyor yani 29 TL.Benden 15 gün için 19 TL istediyse senden 9 günlük kullanım için kotayı aşmassan en fazla 10 TL isteyecektir.Ben internetimi 15 Haziranda bağlattım ve Fatura Bilgilerim aynen şöyle:Aynen doğru bir güne 4 gb kota olmaz ve 1 gün ya 7 gün neyse süre için tam dönem ücreti alınmaz ilk faturanın gelme prensibi şu dur:dönem sonuna kadar kullanılan gün X TL bedeli ve kurulum ücreti-ki varsa- ve müteakip-bir sonraki ayın kullanım bedeli + vergiler + KDV yani ilk faturada internetinizin açıldığı süre den dönem sonuna kadar olan bedeli-kotada aynı prensible kota miktarı gb : gün = şeklinde hesaplanır + bir sonraki dönemin faturası birleşik gelir...
TOPLAM : 80Son Düzenleme: AkyüzCan ~ 26 Temmuz 2009 16:02
Aynen doğru bir güne 4 gb kota olmaz ve 1 gün ya 7 gün neyse süre için tam dönem ücreti alınmaz ilk faturanın gelme prensibi şu dur:dönem sonuna kadar kullanılan gün X TL bedeli ve kurulum ücreti-ki varsa- ve müteakip-bir sonraki ayın kullanım bedeli + vergiler + KDV yani ilk faturada internetinizin açıldığı süre den dönem sonuna kadar olan bedeli-kotada aynı prensible kota miktarı gb : gün = şeklinde hesaplanır + bir sonraki dönemin faturası birleşik gelir...İlk Fatura baya bi kabarık olcak galiba birde bu ay ben 3.750 gb -3.90 gb civarı yapcam bu ay için normal 1 aylık ücret yani 29 civarı gelir diye düşünüyorum [Bütün fatura demiyorum Sadece bu ay için 29 lira diyorum ]Son Düzenleme: raulbravokan ~ 26 Temmuz 2009 16:14
arkadaşımında işine yaradı tsk tuana09
Temmuz ayı kotanız (kıst ücret)
10 gün * 133mb = 1330 mb yaklaşık 10 TL
Ağustos ayı ücreti Net4 Plus 31 TL
Bağlantı ücreti (taksitlendirme yoksa) 26,81 TL
Toplam 67,81 TL
Temmuz ayı kotanız (kıst ücret)3-4 gb civarı olursa fiyat ne olur acaba ? faturada çok olcak bu nette ttnet ilk 2 ay 19.99 olması lazım ama anlamadım onu kablolu modem olunca 2 ay 19.99 diyodu
10 gün * 133mb = 1330 mb yaklaşık 10 TL
Ağustos ayı ücreti Net4 Plus 31 TL
Bağlantı ücreti (taksitlendirme yoksa) 26,81 TL
Toplam 67,81Son Düzenleme: raulbravokan ~ 26 Temmuz 2009 18:28
arkadaşlar bu ttnet yeni aboneden ilk ay alacağını alıyo bence çünkü iki aylık hesap ediyolar heralde ben ilk faturada 90 tl verdim, şimdi rica etsem aşağıdaki fiyatları açıklayabilirmisiniz...12 haziranda bağlandım,20 temmuzda fatura geldi,temmuz ayını peşin alıyomuş galiba(fatura çıkan ayı peşin alıyomuş doğrumu)
-aylık erişim ücreti: 25.20 tl (bu nedir?)
-kısmi aylık erişim ücreti: 15.96 tl (bu nedir?)
-kota aşım ücreti haziran:19.05 tl(kota sorgulamada,haziran-5 gb gözüküyo,onlar 2gb geçmissin diyolar)
-bağlantı ücreti: 21.80 tl
-indirim(-)hızlı intrnete merhaba kampanyası:8.95 tl
-kdv-ötv-damga: 17.18 tl
-TOPLAM:90.00TL
( birde ilk iki ay 19.90 ödeyeceksiniz diyolar,kampanya imiş)
Lütfen,bana bunları açıklayabilirmisiniz
arkadaşlar bu ttnet yeni aboneden ilk ay alacağını alıyo bence çünkü iki aylık hesap ediyolar heralde ben ilk faturada 90 tl verdim, şimdi rica etsem aşağıdaki fiyatları açıklayabilirmisiniz...12 haziranda bağlandım,20 temmuzda fatura geldi,temmuz ayını peşin alıyomuş galiba(fatura çıkan ayı peşin alıyomuş doğrumu)Aynen kardeşim ya ttnet ilk ay kazıklayacağı kadar kazıklıyo normaldede yapıyo yapacağını birde sakın kotayı aşma bak sen 1 gb geçmişin 1 gb de onlardan promosyon :S
-aylık erişim ücreti: 25.20 tl (bu nedir?)
-kısmi aylık erişim ücreti: 15.96 tl (bu nedir?)
-kota aşım ücreti haziran:19.05 tl(kota sorgulamada,haziran-5 gb gözüküyo,onlar 2gb geçmissin diyolar)
-bağlantı ücreti: 21.80 tl
-indirim(-)hızlı intrnete merhaba kampanyası:8.95 tl
-kdv-ötv-damga: 17.18 tl
-TOPLAM:90.00TL
( birde ilk iki ay 19.90 ödeyeceksiniz diyolar,kampanya imiş)
Lütfen,bana bunları açı
bi dakkika öyle değil durum... ben yanlış hatırlamıyorsam 27 sinda abone olmuştum... ayın bitmesine 3 var yüklenelim kotayaya dedim.... ama faturayı görünce işin aslının öyle olmadığını anladım :) ttnete sor bence senin 4gb hakkın yok veya emin olmak için ara derim ben... ttnet bu konuda avını bekleyen tarantula gibi davranıyor...Çok Güzel Bir YORUM GOOD WORK
arkadaşlar başka siteye yönlendiriyorsak bizim farkımız ne..arkadaşanların sorduğu soruları biz yanıtlasak iyi olmaz mı..site de verebiliriz kaynak adın da ama bizim de bilgi vermemiz gerekmez mi ?
konuya gellince
bugün ayın 27 si..ben bugün geçtiysem ttnet e..internetim bağlandıysa..bir daha ki ayın 27 si ve ya 28 n de faturam geliyor...
4 gb çok az bence..başka yerlerde 12 gb falan kotalıymış bizim Türkiye de ise 4 gb..:(
bence sınırsıza geç.kendine sınır koyma