arkadaşlar şu ttnetten bıktım usandım artık bu gun bi araştırma yaptım hemen hemen bütün iss ler kendi altyapılarını kullandıklarını söylüyorlar bana saglam , faturaya ek ücret eklemeyecek adam akıllı bi iss önerisi yaparsanız sevinirim
ttnet harici bi internet servis saglayıcı lazım
uydunet kablo 29 tl ye 1 mb sınırsız ama kablo modem alman yada taahhüt etmen gerekli
ya fiber alıpda ne yapacaksınız internette dünyayı mı indireceksiniz
sanki yayıncı kurulusunuz da son dakika haber görüntülerini feed edeceksiniz
herkes çapını bilmeli bence bana 1 mbit yetiyor gün gelir girmezse de çok umrumda olmaz.
17 senedir bilgisayarlarla içiçeyim aralıklarla evimde 3 sene internet oldu
sorun değil yani
bana yetmiyor arkadaş :)) daha ayın 13ü beni kota 65GB e dayandı... ay sonuna 100GB+ olucak o kesin.. zaten 4-6 GB kota yetmiyor ee mecbur sınırsız kullanıcaz ( en azından internete çok girenler için ), en azından 45TL bayıldıktan sonra 1Mbps sınırsıza 4-5TL daha verir 8Mbps e veya 10Mbps fiber e geçeriz... şimdi taahütün bitmesini bekliyorum ondan sonra fiber e geçicem...
bulundugum bölgede fiberoptik alpyapı yok arkadaşlar ayrıca uydunet te imkansız yani sadece klasik telefon hattı üzerinden baglantı kalıyor
doping turknet falan var onlar nasıl bilginiz varmı özellikle doping hızlı oldugunu vaad ediyro varmı kullanan